PalaimintaMAMA parašė:
Mes gruodį garėm IVF. Tai laiko turiu iki gruodžio, kai dukrai bus metukai ir keturi mėnesiai, bet aš noriu keliauti, noriu miegoti viena ir t.t. iki tol dar daug m…
Viena vaika tureti irgi yra gerai ir reikalu per akis! Nebutina butinai visoms tureti 2 vaikus. As irgi kartais jauciuosi blogai, kad va visos kokios puikios mamos, turi du vaikus ir dar geriau susitvarko su viskuo nei as su vienu, nepavargsta ir viskuo patenkintos.
Bet tiesa ta, kad visos pavargsta, visoms nelengva, vienos didesne laime mamystej randa, kitos mazesne, bet kad nelengvu dienu buna visoms tai faktas. Tik ne visos apie tai garsiai kalba, nes bijo pasirodyti blogom mamom, bijo smerkimo. O butent tas issikalbejimas, tiesos sakymas ir pasidalinimas sunkumais ir kuria mamu bendryste, bei padeda labiau pajusti mamystes dziaugsma ir prasme. Aciu Jums kad dalinates atvirai savo jausmais ir isgyvenimais! Mintyse esu su jumis, ir apkabinu 💗 Tokiu kaip jus mamu atvirumas ir dalinimasis tikraisiais jausmais padejo man isgyventi sunkius pirmuosius vaiko metus 💗