Lollita. parašė:
Valstybinej as, bet mokami siti. Man ir toks jausmas lyg ne mano butu tyrimas. Gal pirmadieni pakartoti..
Būna, kad poliklinikos bendradarbiauja su Antėja... Esu pastebėjusi iš artimų pažįstamų žmonių klaidingų tyrimų rezultatų.
Lollita. parašė:
Valstybinej as, bet mokami siti. Man ir toks jausmas lyg ne mano butu tyrimas. Gal pirmadieni pakartoti..
Būna, kad poliklinikos bendradarbiauja su Antėja... Esu pastebėjusi iš artimų pažįstamų žmonių klaidingų tyrimų rezultatų.
StebuklingaŽaluma parašė:
Mūsų mažyliui pustrečio mėnesio jau, galų gale visgi pavyko![]()
Ne, Fodina daug ko nežinojo, nes mačiau, kad pvz. krešumo rodikliai jai neįdomūs, …
Nepaziurejau i profili, kaip nerealu, sveikinimai!
Lollita. parašė:
Nepaziurejau i profili, kaip nerealu, sveikinimai!
Dabar kol viskas šviežia, atrodo, norėčiau pavasarį vykti pasiimti dar vieno turimo embryo po PGTa. Užsimiršta sunkumai. O vaikas atperka visas nuoskaudas vien savo buvimu
Bet matysime, ar dar sveikata man leis.
StebuklingaŽaluma parašė:
Dabar kol viskas šviežia, atrodo, norėčiau pavasarį vykti pasiimti dar vieno turimo embryo po PGTa. Užsimiršta sunkumai. O vaikas atperka visas nuoskaudas vien savo…
Linkiu sveikatos ir neuždelsti 😄🤍
Lollita. parašė:
Skamba, kad labai daug saviveiklos daug. Daug savarankiskai tyrimu atliekat. Is ko tai kyla, nepasitikit savo daktarais?
Tai va todel kad jusu pirmas fet sekmingas jums sie klausimai ir kyla :). Bet jusu poziuris ar nuomone nera del to geresne/sekmingesne, sorry :). Lygiai taip pat kaip pvz as negyvenu geriau/sveikiau uz kazka, kas serga diabetu, turi igimta sirdies ida ir pan.
Tiesiog kaskas turi sunkesni kelia, kartais tai net is vyro puses gali but.
Jei jums atrodo, kad jei visos poros nieko nesitirtu ir tik prg ovules naudotu ir va tada jiems ir paisektu is pirmo karto kaip jums... tai zinokit ne :).
Ocean Ni parašė:
Tai va todel kad jusu pirmas fet sekmingas jums sie klausimai ir kyla :). Bet jusu poziuris ar nuomone nera del to geresne/sekmingesne, sorry :). Lygiai taip pat ka…
Sorry, bet mano visi komentarai ta tema buvo klasiamojo pobudzio :), nes idomu kodel, del kokiu priezasciu. Stebiuos, kodel man niekas nieko nesiule, nors esu tam paciam IVF kely, ir daugiau cia buvo tokiu su nenustatytos kilmes nevaisingumu ir paskirta zymiai daugiau visko, tiesiog profilaktiskai. Man nerekomendavo, o gal visgi reikejo, tik, gydymo istaigos praziurejo. Esu dar tik kelio pradzioj, vos uzkibe. Nezinau, ar nereikes greitu metu, visko is naujo kartot, deja.
Lollita. parašė:
Sorry, bet mano visi komentarai ta tema buvo klasiamojo pobudzio :), nes idomu kodel, del kokiu priezasciu. Stebiuos, kodel man niekas nieko nesiule, nors esu tam p…
Manau čia nuo gydytojų priklauso, man taip pat nieko nesiūlė, o aš ir per daug neskaičiau, dar atsimenu pakomentavau kitoj grupei, kad pasitikiu gydytojais, tai išvis išsityčiojo, kad pirmakarte ir kad neturėčiau, o va rezultatas pirmas ivf sėkmingas. Ir šiaip man visada gydytojai sakė viskas labai gerai, vienoj kiaušidej buvo 6, kitoj 7 ir taip visi džiaugėsi, kad galvojau wow kaip gerai, paskui išpunkavo 11 irgi gydytoja sakė labai gerai, galiausiai liko 3 bet sakė kad irgi labai gerai, o čia pasiskaičius kiek kitoms išpunkava, kiek priaugino tai atrodo, kad pas mane labai labai mažai.
AnnaLee parašė:
Manau čia nuo gydytojų priklauso, man taip pat nieko nesiūlė, o aš ir per daug neskaičiau, dar atsimenu pakomentavau kitoj grupei, kad pasitikiu gydytojais, tai išv…
Labai džiugu, kai pavyksta iš pirmojo bandymo
O kokia Jūsų nepastojimo priežastis?
Sveikos...nuraminkit nes jau pradedu prarast sveiką protą 🥴
Pilvo tempimas,skausmai ir kietas...dujų susikaupimas, sunku vaikščioti,kažką daryti ar tai tęsis iki galo? Gal kam taip buvo? Kaip palengvinti tuos simptomus?😣 nes atrodo pradedu braukyt dienas kada gimdyt reikės 😣
Vakar paleista iš ligoninės po magnio palengvėja, namie liepė gerti disporalio po du vnt vakare,bet kaip dieną tai iškęsti 🥴
Svaja1234 parašė:
Sveikos...nuraminkit nes jau pradedu prarast sveiką protą 🥴
Pilvo tempimas,skausmai ir kietas...dujų susikaupimas, sunku vaikščioti,kažką dary…
Maistą žiūrėkis, kad dažniau į WC eitum rimto... Magnis... O daugiau - normalu ir kadangi nuo dabar labiau pradeda augti vaikelis, tai viskas dar labiau plėsis ir gali būt, kad reikės kentėt iki galo....
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai