The Sea parašė:
Sveikos! Kur ir kokį NIPT patartumėte darytis? Gydytoja sakė su mikrodelecijomis, bet žiūriu, jog tų NIPT įvairiausių yra 😀
Dariausi placenta.lt su mikromoduliacijom už 390
Pridaviau pirmadienį, penktadienį vakare jau turėjau ats🫶
The Sea parašė:
Sveikos! Kur ir kokį NIPT patartumėte darytis? Gydytoja sakė su mikrodelecijomis, bet žiūriu, jog tų NIPT įvairiausių yra 😀
Inanana parašė:
Oi ko tik moterys nepadarytu, jus saunuole! o sitie papildai nad ir nmn yra lietuvoje?
NAD+ su glutatijonu man buvo skirta lašinė, tai reikia recepto/skyrimo ir susilašinate bet kurioje klinikoje, o NMN yra LT vaistinėse 😀
mamax4 parašė:
Ačiū! Tuomet darysiuos placenta.lt, nes ten tikriausiai greičiausiai yra pateikiami atsakymai 😀
Svekos,
Mums jau 12+2 siandien, pries dvi dienas turejom 12 savaites skana - viskas idealu. Siandien nakti po tualeto vel pasirode siektiek kraujo, bet toks tamsesnis - kaip pomidoru padazo spalvos sakyciau
mane jau baisiai erzina, teplioja rudai-kreminai on off nuo 6+ savaites, buna kelias dienas kaip nieko visai, ir jau trecias kartas, kai pasirodo to tikrojo kraujo spalvos tepliojimo, 7savaite, 10 savaite ir dabar vel. Atrodo jau ir tureciau apsiprasti, kad pas mane jo bus, bet vistiek baisiai neramina istisai. Atrodo, tik pasidziaugiu, kad kazkas gerai, ir vel...
Vasara93 parašė:
Svekos,
Man 26sav ir vis pateplioja. Jau tiek nuėjot, viskas tikiu kad bus ok
Vasara93 parašė:
Svekos,
Gal vaginalinį echo darė? Jei pas Vedmedovską turėjot skaną 12sav, bent mane ji žiūrėjo ir per pilvą ir vaginaliai, tai irgi šiek tiek patepliojo po to rusvai, matyt šiek tiek pasibraižo takai kartais.. Po dienos dingo 😊
As pastebejau, kad man sekancia diena po skano pakraujuoja - jau antra karta tarp , bet man per pilva tikrina, bet labai intensyviai, o pries pora dienu isvis labai spaude, nes bande vis "uzlysti" po vaisiumi, kad ta rauksle ismatuoti, tai gal kazka isjudina ten. Siaip ramina bent tiek, kad nera jokiu skausmu, ir realiai tik tam kartui - daugiau jokiu tepliojimu, kol kas - tfu tfu tfu. Dar gerai tas, kad ketvirtadieni turiu vizita IVF Rygoje pas genetike ir poto pas F, tai bent tiek - kad zinau, kad mane istikrins skersai issilgai, nes cia UK, nu jie taip neziuri. Manau auga gimda, hormonai, tiek ir tereikia 😇
❤️ Merginos, junkimės pokyčiams!
Jei pati eini ar esi praėjusi nevaisingumo ir IVF kelią ir jauti, kad Lietuvoje turi keistis gydymo prieinamumas, kompensavimas ir požiūris į nevaisingumą – kviečiame prisijungti.
Norime ne tik kalbėti apie problemas, bet ir kartu ieškoti sprendimų bei būti išgirstos.
💪 Mūsų daug. Mūsų patirtys skirtingos. Bet susivienijusios galime pakeisti daugiau.
Junkis prie grupės ir kurkime pokyčius kartu! ❤️
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai