[email protected] parašė:
Po kiek tableciu per diena vartojot?
Iki 12 savaitės po tris, po to pradėjau po vieną mažinti kas savaitę.
Po kiek tableciu per diena vartojot?
Iki 12 savaitės po tris, po to pradėjau po vieną mažinti kas savaitę.
Kada pradedat mazinti estrofema? Ar yra tokiu kurioms reiketu ji vartoti iki 12savaites?
As nutraukiau 7 sav. Nuo fet pradzios geriau po 4 vnt (2 ryte ir 2 vakare). Mano nutraukimas buvo paprastas: tris dienas po 1 ryte ir vakare ir dar 3 dienas po 1 tik ryte.
Melisss parašė:
As nutraukiau 7 sav. Nuo fet pradzios geriau po 4 vnt (2 ryte ir 2 vakare). Mano nutraukimas buvo paprastas: tris dienas po 1 ryte ir vakare ir dar 3 dienas po 1 ti…
O fet buvo naturaliam cikle?
Uranas parašė:
O fet buvo naturaliam cikle?
Neovuliacinis ciklas buvo.
Metamorfozė parašė:
Panaudokite duphalac sirupa.
Visiškai nekenksmingas, galima vartoti nėštumo metu 😊
Sveiki matau pastojote su dvynukais 😊 sveikinu gal galit pasakyti kur lanketes ir kokios priezastys nepastojimo ?
Austeja_ parašė:
Geležies kompleksą būtinai - feritinas, geležis,folio r., b12. Labai dažnai krenta hemoglobinas laukiantis ir išrašomi rimti geležies papildai - svarbu ísitikinti, …
Liepos gale dariausi krauja hemaglobinas buvo 130 o dabar vos 108 😱 teisingai Austeja raset kad krenta. Tik netikejau kad ant tiek... Feritino nesidariau bet buvo pries pusantro men 106. Gal turit ideju kaip kelti? Ką vartojat laukiantis?
Revera parašė:
Liepos gale dariausi krauja hemaglobinas buvo 130 o dabar vos 108 😱 teisingai Austeja raset kad krenta. Tik netikejau kad ant tiek... Feritino nesidariau bet buvo p…
Tokiam laikui tai lyg pakankamas, ar bent 110 reikia? Reikėtų vartoti papildus nėščiosioms, aš vartojau New nordic visą nėštumą ir dabar vartoju. Ginekologė tokį hemoglobiną pamačiusi skirs geležies papildų ir nesigilins, kokia jūsų situacija su geležimi. Todėl gerai būtų išsitirti geležies kompleksą - geležį, feritiną, folio rūgštį ir b12. Taip matysite, kokios stokos mažakraujystę turit. Aš turėjau didelį stresą dėl to, nes, kaip sakiau ginekologės (dvi) iškart bruko geležies papildus, dėl ko geležies atsargos net viršijo normą. Mečiau lauk. Ir tiesiog vartojau savo papildus, o ne iśrašytą tardyferoną. Hemoglobinas visą nėštumą taip ir balansavo ties apatine normos riba, bet nekrito žemiau. Jaučiausi puikiai. Trečiam trimestre jau gal tik kartą man jį tyrė. Atvažiavus gimdyt jis buvo 135 tad jeigu išsityrusi geležies kompleksą matysite, kad nestokojate nė vieno elemento - nesukit galvos dėl hemoglobino.
saldainiuke parašė:
Sveiki, pas mus buvo pirma ivf fragmentuoti kele tris vienas pasiliko bet neilgam, antra ivf buvo dar labiau fragmentuoti kele tris embrionus 2 dienu ir 2 pasiliko …
Na labai smagu, kad jums pasiseke as tai labai pergyvenu ka daryti norimi trecia ivf daryti, bet labai bijau jei ir si karta nepavyks tai gali mane galutinai suzlugdyti. Kokioje klinikoje ir pas ka daretes ivf kokius vaistus folikulams auginti buvo paskyre ar dideles dozes? Aciu
Ramintarami parašė:
Sveiki matau pastojote su dvynukais 😊 sveikinu gal galit pasakyti kur lanketes ir kokios priezastys nepastojimo ?
Sveiki 🙂 ačiū už sveikinimus ❤
Vyro bėdelės + mano PKS
Pavyko Turkijoje 🙂