Aš vis dar jaučiu nerimą dėl vaistų vartojimo pastojimo metu. Labiausiai pergyvenu dėl prednizolono ir aspirino vartojimo. Nežinau, kaip kitoms, gal jūs tikrai labai daug domitės ir tikrai žinot, kad šių vaistų vartojimas nekenkia vaisiui, ir tai yra labai dažna praktika.
Kadangi dirbu su vaikais ir būtent su vaikais kurie turi vystymosi sutrikimų, jau ne viena išvada patenka į rankas, kurios anamnezėje parašyta, kad mamai buvo skiriamas gydymas prednizolonu dėl alerginės reakcijos. Skaitant tokias anamnezes ir matant stiprų vaiko vystymosi sutrikimą, tikrai pasidaro labai neramu. Aišku atsiras čia tokių kurios mane dabar bandys užmėtyt akmenimis, bet aš parašiau iš savo situacijos. Gal yra mamyčių kurios tirkai daug domitės šia tema, ir turit kokybiškos informacijos kad vaistai ištiesų nekenkia, prašau pasidalinkit, bet aš susidūriau ir su tokiais pavyzdžiais.
Pirmas gimė sūnus po pagalbinio apvaisinimo, skyrė tik estrofemą ir progesteroną. Jokių prednizolonų ir aspirinų. Dabar pastojau antrą kartą, ir blemba neramu labai tik dėl vaistų vartojimo.