SunMoon parašė:
Kokie mazuteliai dar,net i viena vezima telpa abu ❤ kiek laiko,jiems cia?
2savaites😉
Laima101 parašė:
Laba diena, kokia nuomone apie vaisingumo klinika ? Kaip manote kuri klinika Lietuvoje geriausia? Aciu![]()
Jeigu turite specifinių bėdų, tarkime labai prastai su vyro turtu, galbūt rinksitės U kliniką, jie vis dar vieninteliai gali atlikti IMSI.
Jei tarkime turite aukštą AMH (tikėtina, kad bus daug kiaušialasčių, taigi galbūt liks daug ką šaldyti) - galbūt norėsite rinktis NW, jų statistika su šaldytais yra geresnė. Dar jie turi Time laps kamerą, kuri fiksuoja embriono augimą, leidžia atrinkt kokybiškesnius sodinimui.
Jei darote kompensuojamą, tačiau nenorite papildomai išleisti per daug pinigų (nežinia, kiek jų dar gali prireikti kitiems, nekompensuojamiems bandymams), gauti aukštos kokybės paslaugas (ta prasme, kad procedūros atliekomos naujose operacinėse, kaip ir priklauso, o ne kabinetukuose, su nemažai asistuojančio pagalbinio med personalo, taip pat galimybė rinktis vieną populiariausių gyd) - tada Santaros.
Na, čia aš iš savo varpinės. Gal kas su jumis padidalins savo kitokiais požiūriais.
saldainiuke parašė:
Sveikos, pasidariau bendra karaujo tyryma ir kiek suprantu cia raudonai viskas pazymeta del hemoglobino kad per mazas, man pas gudytoja treciadieni tik tai cia kazi…
Kaip jus jauciates? Hemoglobinas iki 110 yra norma,nestumo metu. Bet jusu eritrocitai sumazeja. Reikia gelezies
SunMoon parašė:
Kaip jus jauciates? Hemoglobinas iki 110 yra norma,nestumo metu. Bet jusu eritrocitai sumazeja. Reikia gelezies
Siaip gerai, tik galva skauda buna, bet tai cia kazin nieko jei iki treciadienio negersiu tos gelezies🤔
saldainiuke parašė:
Siaip gerai, tik galva skauda buna, bet tai cia kazin nieko jei iki treciadienio negersiu tos gelezies🤔
Nieko tokio, valgykit raudonos mesos,spinatu ir pan
Maisto,turincio gelezies
saldainiuke parašė:
Sveikos, pasidariau bendra karaujo tyryma ir kiek suprantu cia raudonai viskas pazymeta del hemoglobino kad per mazas, man pas gudytoja treciadieni tik tai cia kazi…
Hemoglobinas krenta dėl nėštumo, tai normalu, bet svarbu žinoti, ar jūsų atsargos yra pakankamos. Pasitarkite su gydytoja dėl geležies, folio rūgšties, feritino ir b12 tyrimo. Mano atveju geležies netrūko ir buvo net jos perviršis, o hemoglobinas vilkosi ties apatine riba.
Austeja_ parašė:
Hemoglobinas krenta dėl nėštumo, tai normalu, bet svarbu žinoti, ar jūsų atsargos yra pakankamos. Pasitarkite su gydytoja dėl geležies, folio rūgšties, feritino ir …
Folio rugsties as jau negeriu, sake iki 12 svaites gerti tai ir nutraukiau, reikes pasidaryti feritina ir B12 pradzioj nestumo dariausi abu buvo viskas ok.