saldainiuke parašė:
Hemoglobinas pas mane 115 ginekologe sake nieko negert kolkas kad norma nors ir eritrocitu sumazeje, o endokrinologe pasake gerti gelezies papildus Smart Hit Ferru…
Jie tikrai geri. O geležies jums ar trūksta?
saldainiuke parašė:
Hemoglobinas pas mane 115 ginekologe sake nieko negert kolkas kad norma nors ir eritrocitu sumazeje, o endokrinologe pasake gerti gelezies papildus Smart Hit Ferru…
Austeja_ parašė:
Rytoj vaziuosiu pasidaryti feritina, ir tada parasysiu gydytojai atsakyma. Otai gal dar kazkoki reikia pasidaryti tyrima?
saldainiuke parašė:
Jie tikrai geri,gerai savinasi rasiau ne viena karta, tik doze ju mažoka
Sweet parašė:
Jie tikrai geri,gerai savinasi rasiau ne viena karta, tik doze ju mažoka
Po viena reikia vartoti? Ant tuscio skrandzio?
saldainiuke parašė:
Po viena reikia vartoti? Ant tuscio skrandzio?
Turi rasyti, ar ant tuscio tikrai to nepamenu, o vartodavau po 2tab. Svarbu negerti kavos ir nevartoti pieno produktu ~30min pries ir po
saldainiuke parašė:
Man Zabulienė parekomendavo tuos pačius...
saldainiuke parašė:
Rytoj vaziuosiu pasidaryti feritina, ir tada parasysiu gydytojai atsakyma. Otai gal dar kazkoki reikia pasidaryti tyrima?
Geležies kompleksas yra - geležies, fetitino, folio r. ir b12 tyrimai. Jei visi 4 tyrimai siekia normą, geležies jums nereikia papildomai.
Austeja_ parašė:
Geležies kompleksas yra - geležies, fetitino, folio r. ir b12 tyrimai. Jei visi 4 tyrimai siekia normą, geležies jums nereikia papildomai.
Dekui rytoj pasidarysiu visus 😉
Ankar parašė:
Sveikos, kada jums po FET pradėjo rodyti II testai? ar laukėte tikrosios dienos ir atlikote HCG tyrimą?![]()
![]()
po savaites parode, dariausi vakare su clear blue testu