Avonuke parašė:
O cia grupele jau grynai angeliukus palaidojusioms ar ir ankstyvesnius persileidimus patyrusioms?
Avonuke parašė:
O cia grupele jau grynai angeliukus palaidojusioms ar ir ankstyvesnius persileidimus patyrusioms?
charlee23 parašė:
Ir su ankstyvais persileidimais
Sveikos! Labas! Turėjau 2 nesivystancius nestumus, viena pagimdžiau be problemų. Planuoju dar viena vaikuti, gydytojas paskyrė gerti progesterona ir aspirina be tyrimų. Domina gal kurios aspirina gėrėt nestumo metu? Ar jis nekenkia? Nes be tyrimo nesinori gerti vaistu, gal kurios taip bet geret be tyrimu? Domina visų patirtys
eisvinyte parašė:
Sveikos! Labas! Turėjau 2 nesivystancius nestumus, viena pagimdžiau be problemų. Planuoju dar viena vaikuti, gydytojas paskyrė gerti progesterona ir aspirina be tyr…
Aspirinas skystina krauja. Ar jus neturit problemu su kraujo kresumu, gal blogiau aprupinamas vaisius del tirstesnio kraujo
Dani39 parašė:
Aspirinas skystina krauja. Ar jus neturit problemu su kraujo kresumu, gal blogiau aprupinamas vaisius del tirstesnio kraujo
Dabar tik pagalvojau, kad su pirmu nestumu geriau labai daug skysciu, o dabar Kai persileidau isvis mazai... Mano kraujas linkes tirsteti.... 🤭tiek daug minciu uzpludo vel..😔
Rut1992 parašė:
Dabar tik pagalvojau, kad su pirmu nestumu geriau labai daug skysciu, o dabar Kai persileidau isvis mazai... Mano kraujas linkes tirsteti.... 🤭tiek daug minciu uzpl…
Ir kas cia dabar! Daug ka suzinot, ismokstat, kas ateity jus gali apsaugot nuo nelaimes. Netekties skausmas nedingsta. Bet linkiu jums viska issiaiskint kas buvo ne taip ir sekmingai sulaukt II ir leliuko
eisvinyte parašė:
Sveikos! Labas! Turėjau 2 nesivystancius nestumus, viena pagimdžiau be problemų. Planuoju dar viena vaikuti, gydytojas paskyrė gerti progesterona ir aspirina be tyr…
Labas, geriu aspiriną nuo 14sav 150mg, paskirtas buvo be papildomų tyrimų, o dėl to, kad sergu I tipo cukriniu diabetu, paskyrė profilaktikai nuo preeklampsijos, sakė kenkt tai tikrai nekenkia
Rut1992 parašė:
Dabar tik pagalvojau, kad su pirmu nestumu geriau labai daug skysciu, o dabar Kai persileidau isvis mazai... Mano kraujas linkes tirsteti.... 🤭tiek daug minciu uzpl…
Visalaik reiktu isgert +-2litrus vandens. Ispradziu sunku prisiversti, bet kai ipranti tiesiog Visalaik norisi. As anksciau ir mazai tegeriau pora stikliniu per diena, bet kai grese persileidimas, ginekologe liepe pasidet buteliuka 0.5l salia lovos ir ryte nubudus iskart isgerti. Brrr kol ipratau 😄bet dabar tiesiog galva skaudetu, jei maziau 2litru skysciu isgerciau
lina289 parašė:
Ir kas cia dabar! Daug ka suzinot, ismokstat, kas ateity jus gali apsaugot nuo nelaimes. Netekties skausmas nedingsta. Bet linkiu jums viska issiaiskint kas buvo ne…
Man jokiu tyrimu nepaskyre Po persileidimo. Tik Kai pastosiu sake nelaukt kreiptis.
Tai galvoju jau pradet gert foli ir laukt menesiniu 😀
Rut1992 parašė:
Man jokiu tyrimu nepaskyre Po persileidimo. Tik Kai pastosiu sake nelaukt kreiptis.
As ryt einu apziurai. Tai parasysiu, ka man rekomenduos. Folio man liepe nenutraukt ir sake vis tiek gert vitaminus nescioms, gelezi, nes kraujas prastokas. Ir sake po pirmu mm jau galim bandyt vel. Ryt gal dar ka pasakys. Nesuosi klausimu milijona prisirasius