NerGa parašė:
Sveikos, merginos!
Mano istorija nieko nedžiuginanti, bet bandau pasisemti optimizmo ir save raminunk…
Man asmeniskai taip ir nepavyko pastoti po persileidimo nors galvojau irgi sita teorija.
NerGa parašė:
Sveikos, merginos!
Mano istorija nieko nedžiuginanti, bet bandau pasisemti optimizmo ir save raminunk…
Man asmeniskai taip ir nepavyko pastoti po persileidimo nors galvojau irgi sita teorija.
NerGa parašė:
Sveikos, merginos!
Po pirmo persileidimo tai greitai... Po menesiuko. Bet tada sirdute sustojo ir kovo 1 d. Dare operacija (valyma). Tai nuo tada niekaip nepavyksta 🥺♥️
NerGa parašė:
Sveikos, merginos!
Iš trečio ciklo po persileidimo laukiuosi jau 31 sav.
NerGa parašė:
Sveikos, merginos!
Pirmas buvo nesivystantis, tada laukiau, norėjau atsigauti, laparaskopiją atlikti, po 10mėn pastojau, bet jis buvo biocheminis, tada iškart sekantį ciklą vėl pastojau, bet ir jis nesivystė, ketvirtas pastojimas buvo per 3 ciklą, bet šis dar ir negimdinis buvo, po jo išsityriau kiek tik galėjau, atradau problemas, susitvarkiau, apsirūpinau preparatais ir pastojau iš pirmo ciklo, nėštumas praėjo sklandus.
ViGin parašė:
Pirmas buvo nesivystantis, tada laukiau, norėjau atsigauti, laparaskopiją atlikti, po 10mėn pastojau, bet jis buvo biocheminis, tada iškart sekantį ciklą vėl pastoj…
Sveiki,ką tyrėtės?kokias problemas radote?aktualu nes pas mus embrionai implantuojasi bet biocheminis persileidimas įvyksta....
eglute99 parašė:
Sveiki,ką tyrėtės?kokias problemas radote?aktualu nes pas mus embrionai implantuojasi bet biocheminis persileidimas įvyksta....
Oj daug tikrinaus, lpl, lytiniai hormonai, skydliaukė, afs, mutacijos, kariotipai, imuninis nevaisingumas. Rasta mthfr hetero ir imuninis nevaisingumas.
Tikėtina, kad imuno tikrai nesityrėte prieš ivf? O kariotipai geri? 🤔 Jei dar visus kitus galima apeiti su standartiniu protokulu (išskyrus kariotipus), kai skiria leidžiamus kraują skystinančius, tai imuno neapeisi taip lengvai net ir su prednisolu (jei jis buvo skirtas irgi). Apie lytinius hormonus, lpl, skydliaukę jūsų atveju net nekalbu, tikiu, kad jie buvo sutvarkyti iki ivf.
NerGa parašė:
Sveikos, merginos!
Laba.
Is pradziu metus bandem pastoti. Pavyko, bet deja.. Po pirmo persileidimo vel pasiseke pastoti tik po geru metu 😳 bet velgi... nesekmingai. Nesivystantis.
Po antro persileidimo pastojau labai greit. Po vieno ciklo. Atrodo dar ir neplanavom. Kad nebutu labai greitai. Netgi pasisaugojom. Negalvojom apie pastojima tuo metu. Turbut mintys buvo nukreiptos kitur, ne i pati pastojima.. Ir stai.. dabar jau skaiciuojam paskutines savaiteles. Visi iki tol daryti tyrimai buvo geri!
Nepasiduokit!! 🤗Tyrimai geri - viskas bus gerai! Viskas yra musu galvose! 🌸
NerGa parašė:
Sveikos, merginos!
Man tik trečią ciklą užkibo. O ir vilčių turėjau, kad iš pirmųjų ciklų pavyks.
eglute99 parašė:
Mano atvejis panašus į Jūsų ir rado priežastį skydliaukėje.