2018.03.26 15:46 (prieš 2 m.)
Sveiki, kątik grįžau iš darbo biržos su nemalonia patirtim ir viskas galvoj susimaišė. Įėjau į kabinetą 14val, likus trim valandom iki darbo galo, sako tai kad man jau nebepriklauso jūsų priimti, nes mes, matot ne tik registruojam, bet dar ir dirbam. Paskui prasidėjo tai kaip jūs dabar nėščia darbą susirasit ir panašiai...
Bet esmė tokia:
baiginėjasi trečias nėštumo mėnuo, į dekretą išleistų tik rugpjūčio vidury, o darbo pobūdis tikrai ne nėščiajai. Taigi, kaip supratau galiu išeiti iš darbo, užsiregistruoti darbo biržoje ir tada po tų kelių mėnesių oficialiai išeiti į dekretą. Tai taip ir padariau, penktadienį mane išdarbino, pirmadienį, šiandien, nuvažiuoju į darbo biržą prisiregisrtuoti, o man sako tai nereikėjo išeiti iš darbo, dabar negausit jokių dekretinių išmokų.
Tai kaip suprasti? Juk negali taip būti, kad privalau sėdėti darbe ant laiptų ir vemti į maišelį iki pat dekreto, jeigu noriu gauti pašalpą? Taigi ne visi darbai vienodi... Kuri čia iš mūsų susimaišė? Prašau, nuraminkit arba išgąsdinkit dar labiau :))