KarolinaJak parašė:
Sveikos. Šiandien buvau pas gine. Ačiū Dievui viskas gerai 😇 parodė jau žirniuką gimdoje. Labai pergyvenau,kad nebūtų koks negimdybinis. Lyg viskas gerai tik skausm…
Sveikinimai 🥳
KarolinaJak parašė:
Sveikos. Šiandien buvau pas gine. Ačiū Dievui viskas gerai 😇 parodė jau žirniuką gimdoje. Labai pergyvenau,kad nebūtų koks negimdybinis. Lyg viskas gerai tik skausm…
Sveikinimai 🥳
Mrs Brigita parašė:
Sveikinimai 🥳
Valio!!!! 🤗
Sveikos Sitoje grupeje esu naujoke. Norejau paklausti jusu patirciu apie ovitrele ir jo tinkamiausia leidimosi laika. Koks turi buti folikulo dydi (mm) kad jau butu galima leistis ovitrele?
As po vienos nesekmingos IUI, leidausi ovitrele kai folikulas buvo 19,5 mm, bet nepavyko. Savaite po pacios IUI proceduros atejo mm, visiskai netiketai, tai ne 2 sav nesulaukiau, ciklas gavosi 18 dienu. Rytoj keliausiu pas gyd jau kitam IUI ir sknavimui tai paklausiu kokia galejo buti priezastis. Ar galetu buti kad mm atejo nes per anksti liepe ovitrele susleisti? Gal kazkam buvo panasi situacija ?
Mrs Brigita parašė:
Sveikinimai 🥳
Ačiū megaitės. Po tiek bandymų ir laukimo. Dar nesitiki! 😇 Linkiu Jums visoms sekmės tikiuosi ir pas Jus ateis šiais metais Kalėdų Senelis! 😘
@akvarele parašė:
Kokias progesterono dozes naudojat ir ar išvis naudojat po ovitrelle?geriat ar į makštį?
Aš nuo vakar pradėjau naudoti po vieną kapsulę vakarais prieš miegą.
O ką Jūs?
vasara07 parašė:
Sveikos,
Aš po apžiūros, 5 folikulai![]()
Ooo kaip puikiai net 5 👍 kokio dydzio?
EmaEg parašė:
Ooo kaip puikiai net 5 👍 kokio dydzio?
Gaila gydytojas neparašė tiksliai kokie, tik kai apžiūrėjo komentavo, kad apie 19, tai manau visi panašūs 😊
paciai nesitiki, kad tiek užderėjo, būdavo 2, o kitą kartą 1