Greta_aa parašė:
O jei stovi darbo birzoj tai po vaiko gimimo tik sodroj prasyma uzpildai kad vpa gauti, taip?
Taip.
Greta_aa parašė:
O jei stovi darbo birzoj tai po vaiko gimimo tik sodroj prasyma uzpildai kad vpa gauti, taip?
Taip.
Auksellis parašė:
Aš irdar noriu klausimėlį jums, nedirba galva visiškai nesigaudau šitose reikaluose.. dekretas birzelio 29d, tai VPA prasyma buhalterei turiu rasyt spalio kada? :oh…
Turit parasyti iki pasibaigiant NGA.
Pirma vaiko prieziuros ismoka gausit kita menesi po VPA pradzios.
Greta_aa parašė:
Aciu🌼
O ziurekit dar turiu klausima. Jei i vpa as iseinu spalio 21d (baigiasi mano nga l…
Ieina dalis is NGA I VPA apskaiciavima.
Paaiskinkit. Jeigu esu vpa 2m. Po 1m einu dirbti, taciau vpa ant manes. Kai vaikui sueis 2m ir jeigu suzinau, kad esu nescia (ir pagimdau ar iseinu i dekreta kol vaikui sueina 3metai) ar gausiu tokias pats ismokas? Ar butinai reikia prasilginti darbovieteje vpa iki 3 metu? Ar nahjas atlyginimas po 1m vpa skaiciuojasi sudarant nauja nga ir vpa ar ne? Aciu.
Egzzzotika parašė:
Paaiskinkit. Jeigu esu vpa 2m. Po 1m einu dirbti, taciau vpa ant manes. Kai vaikui sueis 2m ir jeigu suzinau, kad esu nescia (ir pagimdau ar iseinu i dekreta kol va…
Galesit rinktis, kad skaiciuotu pagal palankesni vidurki.
[email protected] mama parašė:
Galesit rinktis, kad skaiciuotu pagal palankesni vidurki.
bet ar prasyma darbdaviui reikia rasyti del tu 3 metu ar cia jokios itakos neturi?
Egzzzotika parašė:
bet ar prasyma darbdaviui reikia rasyti del tu 3 metu ar cia jokios itakos neturi?
Neturi
Egzzzotika parašė:
Bent jau mano supratimu, tai dirbdama jus tuo paciu metu vpa nebusite, taigi nebus ka testi 🤔
Dianka parašė:
Sveikos, gal kuriai yra buvę, taip, kad atejus laikui iseiti y dekreta ginekologe yra atostogose? Ar reikia eiti pas šeimos gydytoją dėl pažymos išrašymo, ar užtenk…
Mane i dekreta isleido seimos gydytoja uzteko paskambint