[email protected] mama parašė:
Nesvarbu. Svarbiausia i NGA iseiti ne veliau, nes tada VPA jau skaiciuos naujai.
Ne veliau, negu antram vaikui sueis 3,5m., teisingai?
Nesvarbu. Svarbiausia i NGA iseiti ne veliau, nes tada VPA jau skaiciuos naujai.
Konstancija parašė:
Taip.
Coliuke147 parašė:
Sveikos, spalio 15 isejau i dekreta, supildziau iskarto prasyma dekretui gauti, siuo metu stoviu darbo birzoj, bet turiu staza viska kad ja gauti, bet jau nuopat sp…
Per 10 d.d bus sprendimas, o tada per 7 d.d ismokes.
Tepraejo 4 d.d, tai dar nieko ir nebus.
Per 10 d.d bus sprendimas, o tada per 7 d.d ismokes.
Tepraejo 4 d.d, tai dar nieko ir nebus.
Supratau, aciu 😊 tai man laukti kol ateis paskaiciavimai ir jei bus mazesne nga ismoka nei kad birza moka likt joje tada? Nes kaip sake skirtuma tada moka dar kazkaip, o va penktadieni nuotoliniu is birzos skambins ar teiravaus ju ar man nesidubliuos mokejimai, nes kaip sake ir nga gait galiu ir is birzos dar toliau iki vpa
Coliuke147 parašė:
Supratau, aciu 😊 tai man laukti kol ateis paskaiciavimai ir jei bus mazesne nga ismoka nei kad birza moka likt joje tada? Nes kaip sake skirtuma tada moka dar kazka…
Taip.
Atejo paskaiciavimas is sodros kad ismokos suma 1318,tai nuemus tuos 20% gaunasi 1054, 50 tai ta suma dalint i 4dalis ir ziuret kokia menesine gaunas? Nes is birzos ismoka pirmus 3men buvo 333eurai ir poto po 295eurus, tai kaip skaiciuoti ar iseit reik is birzos ar ne?
Coliuke147 parašė:
Atejo paskaiciavimas is sodros kad ismokos suma 1318,tai nuemus tuos 20% gaunasi 1054, 50 tai ta suma dalint i 4dalis ir ziuret kokia menesine gaunas? Nes is birzos…
Prisijunkit prie sodros ir paziurekit nauja suvestine, ismoketos ir priskaiciuotos ismokos.
Prisijunkit prie sodros ir paziurekit nauja suvestine, ismoketos ir priskaiciuotos ismokos.
Gavau, tai jei i 4dalis dalinant gaunas 250menesiui,o birza siuo metu 295moka,tai pasilikt birzoj ir tuos 40euru skirtuma dar mokes?
Sveiki esu neštumo ir gimdymo atostogose iki lapkričio 2d. Tai lapkričio 2d važiuoju pas buhaltere rašyt prašymą dėl VPA. Rinksiuos 1m. O kas toliau? Buhaltere tada perduoda kažką sodroj, o aš pati sodros puslapį dar turiu kažką pildyti? Ir kas toliau? Pirma išmoka gruodi už lapkriti?