Vilmaana parašė:
Į dekretą išeinu gruodžio 21, už kuriuos man mėnesius skaičiuos NGA?
2019.11.01-2020.10.31
Vilmaana parašė:
Į dekretą išeinu gruodžio 21, už kuriuos man mėnesius skaičiuos NGA?
2019.11.01-2020.10.31
Laura86S parašė:
2019.11.01-2020.10.31
O VPA?
Sveikos, gal padėsite, laukiuosi trečio vaikučio, jis turi gimti kai antram bus lygiai 3metai, 2 metus buvau vpa, gavau išmokas pagal pirmą vaiką, skirtumas tarp vaikų 3.2 metai. Dabar esu įstojus į užimtumo tarnybą. Ar man išmokas NGA ir VPA skaičiuos pagal pirmą vaiką? Ačiū labai 🙏
Aviarte parašė:
Sveikos, turėjau nedarbinguma, kai bus skaičiuojamos pvz NGA išmokos, bus skaičiuojama pagal asmens dienos vidurkį ar jau kur paskaičiuoja nuo dienos vidurkio tuos …
Sudės viso laikotarpio gautas pajamas ir išves vidurkį.
Farmakoluge parašė:
Turiu klausimą. Man buvo cp ir pratęsė dekretą dar 14d.ar darbdaviui vel reikia kažkokius duomenis pateikti? Nes juk niekas nepasikeite. Bet gavau žinutę iš sodros …
Taip, darbdavys turi pateikti tą pačią formą kaip ir nga laikotarpiui pateikė
Farmakoluge parašė:
Turiu klausimą. Man buvo cp ir pratęsė dekretą dar 14d.ar darbdaviui vel reikia kažkokius duomenis pateikti? Nes juk niekas nepasikeite. Bet gavau žinutę iš sodros …
Luktelkit pora dienu ir pateiks, nieko daryti nereikia ☺️
Nepasimetusi parašė:
Luktelkit pora dienu ir pateiks, nieko daryti nereikia ☺️
Na mano darbdavys jei neinformuosiu kad del cp pratęsė tai tikrai nepateiks. Tiesiog nesuvokiu kam sodrai du kartus ta pati informacija
Farmakoluge parašė:
Na mano darbdavys jei neinformuosiu kad del cp pratęsė tai tikrai nepateiks. Tiesiog nesuvokiu kam sodrai du kartus ta pati informacija
Ne ta pati. Nes pratęstam nga, išmokai skaičiuos iš kito laikotarpio pajamų