birutyte1993 parašė:
O laikotarpį rašyti nuo kada mane išleido iki kada gimdysiu? Numatoma ta data?
Tai kad automatiskai ta data buna jau irasyta
birutyte1993 parašė:
O laikotarpį rašyti nuo kada mane išleido iki kada gimdysiu? Numatoma ta data?
Chalvaa parašė:
Pas mane ne išrašė, tai gal kas ne taip arba daktarė gal pamiršo mane išleisti į dekretą, kad nerodė man datos, negaliu sužinoti nes daktarė dirba tik ketvirtadieniais
birutyte1993 parašė:
Pas mane ne išrašė, tai gal kas ne taip arba daktarė gal pamiršo mane išleisti į dekretą, kad nerodė man datos, negaliu sužinoti nes daktarė dirba tik ketvirtadieni…
O visoms įrašo automatiškai?
birutyte1993 parašė:
Pas mane ne išrašė, tai gal kas ne taip arba daktarė gal pamiršo mane išleisti į dekretą, kad nerodė man datos, negaliu sužinoti nes daktarė dirba tik ketvirtadieni…
O kada jus isleido i dekreta? Siaip ki isleidzia gydytoja i dekreta ateina zinute i sodros paskyra, patikrinkite ar yra? Arba suformuokite suvestine del nestumo gimdymo laikotarpiu
birutyte1993 parašė:
O visoms įrašo automatiškai?
Taip, turi būti įrašytos datos
Chalvaa parašė:
O kada jus isleido i dekreta? Siaip ki isleidzia gydytoja i dekreta ateina zinute i sodros paskyra, patikrinkite ar yra? Arba suformuokite suvestine del nestumo gim…
Mane išleisti turėjo vakar
birutyte1993 parašė:
Viskas gerai.
Nebuna irasyta.
Apie laikotarpi ziurekit nauja suvestine, suvestine apie isduotus el.nestumo ir gimdymo nedarbingumus.
[email protected] mama parašė:
Viskas gerai.
Nebuna irasyta.
O kur juos galiu pažiūrėti? I koki puslapį reikia eiti?
birutyte1993 parašė:
Sodra.lt
birutyte1993 parašė:
Toj pacioj sodroj, prisijungus.