Nepasimetusi parašė:
Taip, jei nepagimdysite anksciau, tai gausite visa NGA ismoka, uz visas 126 dienas, nesvarbu ar iseisite kova ar balandi.
Ačiū, už atsakymą ❤️❤️❤️
Nepasimetusi parašė:
Taip, jei nepagimdysite anksciau, tai gausite visa NGA ismoka, uz visas 126 dienas, nesvarbu ar iseisite kova ar balandi.
Ačiū, už atsakymą ❤️❤️❤️
Katunama parašė:
Lyg nemačiau tokio klausimo. Esmė, kad noriu išeiti iš darbo. Tempiu iki pat galo.. ar galiu kai prasideda nga tuo paciu is darbo iseit? Ar nebus kokiu nuostoliu?…
Man atrodo geriau pasilikti darbe, grisit po vpa ir tada iseisit
Katunama parašė:
Lyg nemačiau tokio klausimo. Esmė, kad noriu išeiti iš darbo. Tempiu iki pat galo.. ar galiu kai prasideda nga tuo paciu is darbo iseit? Ar nebus kokiu nuostoliu?…
O kam skubėt, NGA metu dar kaupiasi Kasmetinės atostogos, vis pinigėlis
Katunama parašė:
Galit. Nieko blogo nebus.
Nifentite parašė:
Gal kas žino, jeigu nepanaudosiu savo kasmetinių atostogų, kiek jie galios po 2 metų kai gryšiu po vpa? Atostogos sukauptos už 2020 m. ir gal maža dalis 2019.……
Galios ilgai.
O kaip yra, jei as i Nga isejau jau kai buvau registruota uzintumo tarnyboje, bet stazo man uzteko gaunu visas ismokas, bet esu bedarbe, VPA 2 metams, jei perrasysiu antrus metus ismoka teciui, as jau bedarbe tampu, o kaip butu ismokom jei as pastociau ir iseiciau i nga iki trecio vaiko gimtadienio, ar as galeciau gaut visas ismokas kaip 1 vaikui? galeciau rinktis palankesni vidurki?
lau.ra parašė:
O kaip yra, jei as i Nga isejau jau kai buvau registruota uzintumo tarnyboje, bet stazo man uzteko gaunu visas ismokas, bet esu bedarbe, VPA 2 metams, jei perrasysi…
Ne. Nes jus nesat darbe isleista i VPA. Jus tiesiog gaunat vaiko prieziuros ismoka.
Kad skaiciuotu is to pacio DU, tai reikia kad i sekancio vaiko ismoku skaiciavimo laikotarpius ieitu ankstesnio vaiko ismoku gavimo laikas. Butumete VPA darbe, tada kitaip butu.