kiesiuke parašė:
O man įdomu pasidarė 😁 Nga yra 126dienos, bet išmokai skaičiuoti ima tik darbo dienas iš tų 126, ar gerai suprantu? 🙂
Taip. Moka tik uz darbo dienas.
kiesiuke parašė:
O man įdomu pasidarė 😁 Nga yra 126dienos, bet išmokai skaičiuoti ima tik darbo dienas iš tų 126, ar gerai suprantu? 🙂
Taip. Moka tik uz darbo dienas.
Embar parašė:
Nesutrumpeja, jei iki isejimo nepagimdysite. Tai jei nepagimdot, iseinat 35sav gausite uz 126d., bet realiai sutrumpeja vaiko prieziuros gaunami pinigai (pradeiste …
ant kiek vėliau pradės gauti vaiko priežiūros pinigus? Ant tiek laiko, kiek vėliau išėjo? Šiuo atveju 5 sav.? Dėkui
JonVytė parašė:
ant kiek vėliau pradės gauti vaiko priežiūros pinigus? Ant tiek laiko, kiek vėliau išėjo? Šiuo atveju 5 sav.? Dėkui
Taip.
[email protected] mama parašė:
Perleist turit nuo 05.27, tad iki tos dienos ir perleisit.
Saskaita vyro, nes jis bus ismokos gaveju.
O tokiu atveju, tai antrais metais, as tureciau iseiti is darbo savo? Nes mes planuojame perrasyti ismokos gavima ant senelio antrais metais. O kaip tada su mano darbu? Nes as vistiek negrisiu dirbti antrais metais dar, busiu darbe parasysiu vpa dviems metams
Cherry. parašė:
O tokiu atveju, tai antrais metais, as tureciau iseiti is darbo savo? Nes mes planuojame perrasyti ismokos gavima ant senelio antrais metais. O kaip tada su mano da…
Cherry. parašė:
O tokiu atveju, tai antrais metais, as tureciau iseiti is darbo savo? Nes mes planuojame perrasyti ismokos gavima ant senelio antrais metais. O kaip tada su mano da…
Ne, jus darbe busite atostogose iki 2 m, nors ir ismokos negausite.
Antėja_ parašė:
O kaip skaičiuojamas ismokos dydis jei pastojama pirmaisiais pirmojo vaiko motinystes atostogu metais? Ar ismoka bus tokia pati kaip ir su pirmuoju vaiku? Abiem atv…
Skaiciuosis is esmes taip pat, bet jus negalite visu ismoku gauti viena, tad einant i dekreta reikia perrasyti pirmo vaiko vpa ismoka teciui ar seneliams. Jei i dekreta iseisite dar nesuejus metams, tai realiai dalis pinigeliu nuplaukia.
Taip pat, jei su antru vaiku vyras eina i tevystes atostogas, tada vpa ismoka apsimoka perrasyti ant seneliu.
Tada:
mama gauna nga uz antra vaika;
tetis gauna tevystes ismoka uz antra vaika 1 men;
senelis/mociute gauna vpa uz pirma vaika.
JonVytė parašė:
Dabar paskaičiau, kad dar ir lubos vaiko priežiūros atostogoms yra![]()
![]()
???
😁 va va, NGA lyg tiesiogiai nuo pajamų priklauso. O lubos ir mane į neviltį varo...