Mergaitee parašė:
Sveika rytini pasidaryk kad galetum tikrai dziaugtisas 9 dpo jau vaiduokliukus maciau bet su rytiniu
Man labai įdomiai gaunasi. Man ne rytinis o iš kart po jo daug ryškiau rodydavo... nzn kodėl taip
Mergaitee parašė:
Sveika rytini pasidaryk kad galetum tikrai dziaugtisas 9 dpo jau vaiduokliukus maciau bet su rytiniu
Man labai įdomiai gaunasi. Man ne rytinis o iš kart po jo daug ryškiau rodydavo... nzn kodėl taip
Ramunele1213 parašė:
Man labai įdomiai gaunasi. Man ne rytinis o iš kart po jo daug ryškiau rodydavo...nzn kodėl taip
![]()
Ydomiai
Sveikos paneles. Pries kelias dieneles suzinojau kad VEL LAUKIUOSI!
Darau nestumo testus, visi jie nera tokie ryskus bet tau gerai izvelgiami. Klausimelis tik tas: kodel jautriausias testas rodo blankiau nei normalus? Pasidariau bent 5 jautriausius ir pora normaliu. Visi rodo taip pat. Siandienos testukai stai kokie
Mergaitee parašė:
Ydomiai![]()
gal nes nesivystantis nestumas b uvo iki siol rodo ryskias 2 nors jau pradejau siandien kraujuoti
Aprilfive parašė:
Sveikos,planuojama antrą leliuką,kaip manote čia teigiamas,ar tik išdžiovimo antra juostelė,dariausi ne rytiniu šlapimu,gal dar reiks bandyt kitą testą?🤔Mėnesinės v…
Panasu y teigema, manau galit pakartot su rytiniu bus ryskiau ;)
Aaag parašė:
Nu ka planas nr. 3po maitininu dar tik trecias ciklas turetu but. Bet va veluoja kelias dienas ir neistveriau. Man vaidenas?
![]()
Matau, tikriausiai nesivaidena 😉
elims parašė:
Dar neturėjau mėnesinių po gimdymo. Ketvirtadienį taip spazmavo pilvą, kad maniau jau atejo mėnesinės (net laksčiau į wc psitikrint vis), bet po to kaip praėjo taip…
Matau pirmą kartą tokį testą 😅 bet matau neaišku pliusuką