auriala parašė:
Prisiskačiau kad Pregna melagiai yra 🤔 ir aš dariausi būten šiuos testus, taip noriu tikėti, bet bijau 🙈
Kiek supratau iš merginų, kad melagiais jos vadina kai vos vos kažkas įžiurima ir ne nėštumas, o čia tikrai jau ne melagiai
auriala parašė:
Prisiskačiau kad Pregna melagiai yra 🤔 ir aš dariausi būten šiuos testus, taip noriu tikėti, bet bijau 🙈
Kiek supratau iš merginų, kad melagiais jos vadina kai vos vos kažkas įžiurima ir ne nėštumas, o čia tikrai jau ne melagiai
auriala parašė:
Man irgi pirmieji pregna parodė 😊
diancikas parašė:
Pasidariau pakartotinai iki mm 2d. Ar galiu tyliai džiaugtis?
Tikrai teigiamas ☺️ Sekite manau savijautą ir nelaukit mm 😀 o po 2-3 savaičių tik verciausia eiti pas gydytoją konsultacijai
SandraVilius parašė:
Tai kad čia jau teigiami! Sveikinu![]()
Ačiū! Dar džiaugiuosi tyliai 🙏 savaitėlę palauksiu ir eisiu pas gydytoją kad patvirtintų ir pažiūrėtų ar viskas gerai 😊🙌
auriala parašė:
Ačiū! Dar džiaugiuosi tyliai 🙏 savaitėlę palauksiu ir eisiu pas gydytoją kad patvirtintų ir pažiūrėtų ar viskas gerai 😊🙌
Bus anksti,neskubekit eit paskui nieko nepamato ir yra baimes
[email protected] parašė:
Mano 31-32 ciklo dienos bet yra labai mano gyvenime ilga istorija. Buvo taip kad sirgau kaip ir mmm... Bet testas parodė po 4d.teigiama![]()
gydytoja net nust…
Jei itariate galbut negimdini nestuma po pseudo menesiniu ar gresianti persileidima gal tuomet tikslingiau butu hcg tyrima pasidaryti, tada tikrai bus aisku at lekti pas gydytoja
inguliu parašė:
Labas rytas, mergytėspirmąjį vaiduokliuką pagavau sekmadienį, šiandien tarsi turėtų būt mm, bet kol kas lyg nesijaučia, kad belstųsi..ciklas nėra labai reguli…
Aha blankesnis nei pries kai buvo 🤔🤔🤔