Metamorfozė parašė:
28 CD. Darbe dabar, tai popiet įmesiu nuotraukikę
O kada mm but turi?
Metamorfozė parašė:
28 CD. Darbe dabar, tai popiet įmesiu nuotraukikę
O kada mm but turi?
Metamorfozė parašė:
Na, pradingus buvau, ba testù specialiai nepirkau ir nesidariau. Šiandien easy pasidariau. Nu žinokit tie naujieji easy meta labai labai aiškù išdžiūvimà 😞 Nu reali…
Keista, dariausi easy, pacheckinimui ar nemes vaiduiklio (pries mazdaug 5 dienas), tai baltut baktutelis buvo. Tai dar turiu viena, lentingai dienai padrekinti.
E.Va parašė:
Keista, dariausi easy, pacheckinimui ar nemes vaiduiklio (pries mazdaug 5 dienas), tai baltut baktutelis buvo. Tai dar turiu viena, lentingai dienai padrekinti.
Mano iri easy baltutėlis buvo
Koko parašė:
Mano iri easy baltutėlis buvo![]()
Na pas mane kuomet nieko nebuvo, tai testas easy, kad ir naujas, bet niekada jokio isdziuvimo nemete 🤭
Avietė24 parašė:
Na pas mane kuomet nieko nebuvo, tai testas easy, kad ir naujas, bet niekada jokio isdziuvimo nemete 🤭
Tai par mane lygiai taip pat kaip ir pas jus tuscias buvo be jokiu isdziuvimu
Avietė24 parašė:
Man naujas easy iš 5 testų 3 rodė išdžiūvimą. Tik per tiek metų planavimo gerai kad blaiviai mąstau ir suvokiu kas yra išdžiūvinamas ir nesuteiki vilčių papraščiausiai. Dar norėjau įkelti parodyti, bet čia jei pasakai neigiamą komentarą apie easy labai jau dau nepatenkintų 😂😂
Vikošius parašė:
Man naujas easy iš 5 testų 3 rodė išdžiūvimą. Tik per tiek metų planavimo gerai kad blaiviai mąstau ir suvokiu kas yra išdžiūvinamas ir nesuteiki vilčių papraščiaus…
Ikelkit, nes labai sunku patiket kartais buna. Man asm ne joks testas nieko ner rodes, nei vaiduoklio nei isdziuvimo nei subegimo. Ir tie "nepatikimais" vadinami.. nezinau kaip nusipirkt toki kuris kazka parodytu, sumeluotu.
smile_iuke parašė:
Ikelkit, nes labai sunku patiket kartais buna. Man asm ne joks testas nieko ner rodes, nei vaiduoklio nei isdziuvimo nei subegimo. Ir tie "nepatikimais" vadinami.. …
Paisekė jum 😊 ba šiaip aš tai esu mačius daug išdžiūvimù ir mane jie laaaaabai nervina. O geriausia, kai nusiperki brangù ir jau patikima testuka ir jis meluoja. Nu kapec. aš prižadu įkelsiu šiandien grįžus namo. Na sakykim, kad čia bus vaiduokliukas, tai būtù super. Bet man kažkaip nesitiki 😔