bi111 parašė:
sveiki imanoma, kad taip anksti toks livsane ankstyvas?
ikeltas 4aa
Tylus sveikinimai!❤️
bi111 parašė:
sveiki imanoma, kad taip anksti toks livsane ankstyvas?
ikeltas 4aa
Tylus sveikinimai!❤️
Just12 parašė:
Kad matosi tai žinau🫣 bet damos, jie dideli melagiai, kitokio nebuvo, ar yra tikimybe kad meluoja? Mm dvi dienas vėluoja
Ne ant tiek melagiai jie bet aišku, padarykit ir kitos firmos užtvirtinimui.
labas rytas merginos, norėjau paklausti ar jums taip yra buvę man nuo 27 d. Maudžia vis pilvo apačią o vakar ir dešine krūtinė skaudėti pradėjo labiau kad toks maudimas. Su vyru nusprendėme kad nebe planuosim dabar padarysime pauze kurį laiką. Bet tas maudymas mane veda iš proto niekada nebuvo taip kad iš po myliuko man skaudėtu. Galvoju gal nt pasidaryti bet prasirgau nuo 17d. Iki 20d. Tai gal yra kam nors taip buvę? Gal vertėtų pas ginekologė apsilankyti?
Labas rytas,
Pas jus dbr ovuliacijos laikas, tai aišku, kad gali pamausti, bet ir mėnesinės žiūriu keistos, tik viena kraujavimo diena ir tepliojimai. Arba neteisingai žymitės. Tepliojimo net ginės nelaiko naujo ciklo pradžia, tad jei sužymėta teisingai, jūsų ciklas prasidėjo 18 dieną ir dabar preliminariai ovuliacijos laikas.
Sparkle parašė:
Labas rytas,
Taip pas mane jis ši mėnesį toks buvo o iš išskyrų nepasakyciau kas ovuliacija. Nors bet gal. Ši mėn viena dieną kur buvo gausi o kitos dienos teplios buvo galėjau su vienu paketų visą diena isvaikstineti ir nesukti galvos kad prabegs
S.. S.. parašė:
Ar yra kam vip kasetė gan ryškiai meluotu? Penktadienį ryte darytas su rytiniu šlapimu
Aš matau 😵💫
S.. S.. parašė:
Ar yra kam vip kasetė gan ryškiai meluotu? Penktadienį ryte darytas su rytiniu šlapimu
Matau ! Kaip tik prieš porą dienų dariausi kasete nieko panašaus nerodė 😍