Eglute2 parašė:
Oho sito nezinojau 😁 ciupau nuo lentynos ir pasidariau 😊
Nuliūdinsiu, bet net ir ovuliacijos testai esant nėštumui žymiai ryškesni būna.
Eglute2 parašė:
Oho sito nezinojau 😁 ciupau nuo lentynos ir pasidariau 😊
Forget-Me-Not parašė:
O kokio ryskumo ovuliacijos testas turi buti kad rodytu nestuma?
Eglute2 parašė:
Aš gaila savo neturiu išsisaugojus, bet va ką radau internete, antras nuo viršaus - OT. O tau vėluoja mm ar dar ne?
Eglute2 parašė:
Va kaip pas mane atrode OT kuri pagadinau jau nescia budama 😊 antroji juostele buna zymiai ryskesne uz kontroline.
Forget-Me-Not parašė:
Aš gaila savo neturiu išsisaugojus, bet va ką radau internete, antras nuo viršaus - OT. O tau vėluoja mm ar dar ne?
Gileda parašė:
Va kaip pas mane atrode OT kuri pagadinau jau nescia budama 😊 antroji juostele buna zymiai ryskesne uz kontroline.
Prisidedu Visiškai iš smalsumo ryte pasidariau OT, tai jap, rezultate jis - labai ryškus.
TD šiuo metu rodo 5 sav.
Forget-Me-Not parašė:
Dar ne. Rytoj turi prasideti.
Merginos pasakykit prašau savo nuomonę. Mm vėluoja apie 10 d. Prieš savaitę maždaug dariausi testą buvo tuščias. O čia šiandien ryte ir vakar vakare. Ar tai galėtų būti teigiamas? Šešėlis atsirado po 2 min. Bet ar gali būti kad taip neryškiai rodo? Būtų brokas tai gal nebūtų 2 kart iš eilės brokas.. nežinau net
Gabrieela parašė:
Merginos pasakykit prašau savo nuomonę. Mm vėluoja apie 10 d. Prieš savaitę maždaug dariausi testą buvo tuščias. O čia šiandien ryte ir vakar vakare. Ar tai galėtų …
Gal įvyko ov vėliau ir vėluoja ne 10d o mažiau. Šiaip matosi o ir paryškejimas yra
Eglute2 parašė:
Dar ne. Rytoj turi prasideti.
Jei ryt turi prasidėti mm o testas neigiamas vadinasi nėštumo nėra!
Vajana parašė:
Gal įvyko ov vėliau ir vėluoja ne 10d o mažiau. Šiaip matosi o ir paryškejimas yra
Šiandien dar prausdamasi duše pastebėjau rusvas išskyras, labai nedaug, bet buvo tokios šviesiai rudos spalvos, net ne raudonos. Ir šiaip visada dieną nugaros apačią skaudą ir pilvas sunkus kažkoks, pučia. Jaučiuosi lyg tuoj susirgsiu, bet šitie testai mane visai išmušė iš vėžių..