Diadema_M parašė:
o as clear choise isvis nerekomenduoju. apgavo su vaiduokliais si menesi. nepasitikiu
Pirmą kartą girdžiu kad apgavo 🤔 nes, šiaip jie tikrai patikimi.
Diadema_M parašė:
o as clear choise isvis nerekomenduoju. apgavo su vaiduokliais si menesi. nepasitikiu
Pirmą kartą girdžiu kad apgavo 🤔 nes, šiaip jie tikrai patikimi.
Diadema_M parašė:
va prasom![]()
TD biski foto kokybe sugadina, atrodo kažkas gal matosi. Bet realiai gal geriau. Tai gal biocheminis nėštumas buvo?
Diadema_M parašė:
va prasom![]()
As tai cia nieko nematau
ingius68 parašė:
ar matot ką
Taip
Baby14 parašė:
TD biski foto kokybe sugadina, atrodo kažkas gal matosi. Bet realiai gal geriau. Tai gal biocheminis nėštumas buvo?
nebuvo as krauja issityriau
Baby14 parašė:
Juk sako hcg dares neigiamas buvo nebuvo nestumo, tai vadinas nebuvo bioheminio kodel visad iskart sako bioheminis, tiesiog kartais testai meluoja, man irgi kiek yra buve melagiu tik ne clear choise
Diadema_M parašė:
va prasom![]()
Man viena karta jie irgi pavedė, irgi tokia neryskia juostele parodė, bet jau po laiko buvo.. o galvojau 100% kad nemeta tokiu isdziuvimu. O dabar kai pastojau tai iškart išryškėjo, tai iš pradžių nepatikėjau😀
Diadema_M parašė:
tikiu, cia visos juos taip gyre visada.. Man kolkas rapipreg brangiausias tiesa sakydavo visada ir kol kas livesane (ne faktas , kad irgi nesuprastes kokybe). Man clier choise irgi labai neryskius, bet buvo pora kart mete
Ramunele1213 parašė:
tikiu, cia visos juos taip gyre visada.. Man kolkas rapipreg brangiausias tiesa sakydavo visada ir kol kas livesane (ne faktas , kad irgi nesuprastes kokybe). Man c…
Mane irgi clear choice apgaves yra