E2V2 parašė:
Matot, as jau du vaikus turiu ir su abejom buvo tokie pat testai, kur puse sako, kad tikrai nera nieko ir ka cia prisigalvoji, o kitos matoNezinau kodel, bet la…
na pasidaret krauja ir ramu. zinosit
E2V2 parašė:
Matot, as jau du vaikus turiu ir su abejom buvo tokie pat testai, kur puse sako, kad tikrai nera nieko ir ka cia prisigalvoji, o kitos matoNezinau kodel, bet la…
na pasidaret krauja ir ramu. zinosit
Asasas parašė:
Sveikos merginos, ir aš šįryt pasibandžiau (šiom dienom turėtų būti mm),
PrettyyMan šitie jau du testai meta taip pat🤦♀️
E2V2 parašė:
Cia testas kur irgi vienos mate, kitos sake neprisigalvokTai tai "neprisigalvok" du menesiukai dabar 😁
Nieko nematau🙈😆
E2V2 parašė:
rytinis, bet kitos firmos
Su efektu lyg kazkas matosi, kur be tuscia...
E2V2 parašė:
Cia testas kur irgi vienos mate, kitos sake neprisigalvokTai tai "neprisigalvok" du menesiukai dabar 😁
Matyt sutapimas ir tiesiog testas darytas per anksti
Jei pvz 3dpo susivaidena kažkas teste, mm dieną testas teigiamas, tai dar nereiškia kad 3dpo ten vaiduoklis tikras buvo Manau supratot ką turiu minty
as per 9 men panos tiek testu prigadinus ir macius ale isivaizduojamu vaiduokliu kad zinokit galeciau save tik kvailute isvadint, nes kiekviena matome tai ka norime matyt. o is tiesu vaiduokliai kur dar ir filtru pridedam dar paastrina musu vaizduotes linkiu visom kantrybes ir nesitestuokit anksciau laiko
ir pinigu ir nervu susitaupysim🙏🤦😂
Nuojauta labai daug ką duoda. Man irgi sake, kad prisigalvoju nes testai tušti. Bet va as maciau kažką ir viskas. Ir buvo tai ta nuojauta tikrai kartais pasiteisina. Bet cia 50/50
Man tas isdziuvimas reiske nėštumą. Nors plika akim vos matėsi mm diena
Duokit žinot kaip kraujo atsakymai bus. Jei vėl mergos veliavom neuzmetys
Sveikos, sakiau pranešiu kaip man sekasi, tai panašu kad kol kas gražiai auga mūsų kalėdinė dovanėlė, prieš dvi dienas buvo 132🙏❤️🎀
Širdis jau truputį džiaugiasi, bet ne iki galo, kol nepagimdysiu tol nebūsiu rami.... Užsirašiau sausio 6d vizitui pas ginekologe, tikiuosi viskas bus gerai. Daug baby dust visoms siunčiu 🎉😘🤗😘🎀❤️ir tikiuosi kad tai bus vilties lašelis toms kurių testai nerodo ll vėluojant mm, aš juos išvydau tik 14d vėluojant mm, tad kol mm nepasirodė viltis visada yra!
monezuikis parašė:
Sveikos, sakiau pranešiu kaip man sekasi, tai panašu kad kol kas gražiai auga mūsų kalėdinė dovanėlė, prieš dvi dienas buvo 132🙏❤️🎀
Jetau kaip faina🥰sveikinu🌺😊
monezuikis parašė:
Labai džiaugiuosi už Jus ❣️