Man dar toks klausimas iškilo, toms kam vaiduokliukai buvo, kada jau pilnai išryškėjo? Dar kartą ryte pasidariau, juostelę ClearChoice, toks kaip vakar vaiduokliukas. Gal ne per vieną naktį aišku, bet labai jau rūpėjo patikrinti

kristina.m. parašė:
Man dar toks klausimas iškilo, toms kam vaiduokliukai buvo, kada jau pilnai išryškėjo?Dar kartą ryte pasidariau, juostelę ClearChoice, toks kaip vakar vaiduokli…
Isryskejo po 4 dienų
kristina.m. parašė:
Man dar toks klausimas iškilo, toms kam vaiduokliukai buvo, kada jau pilnai išryškėjo?Dar kartą ryte pasidariau, juostelę ClearChoice, toks kaip vakar vaiduokli…
Lqbas , sveikinu su vaiduokliuku tikiuosi jis stiprus ir nepabegs 🤗
Geriausia sekti ryškėjimą kas 2 dieneles , tada turėtų matytis 🤩
kristina.m. parašė:
Po 4-5dienu mazdaug jau ryskus tikrai buvo Kas 2dienas ryskiau turi but kiekviena diena gali nerysket...
Narbaja parašė:
Sveikos, nebarkit, jei nieko nematot, bet ar čia jau mano vaizduotė ar tikrai ten kažkas šmėžuoja 😁
Ir man kazkas kabina aki🙂kelinta dpo?
Ayta parašė:
Ir man kazkas kabina aki🙂kelinta dpo?
Pirmą ciklą bandėm, tai dar neseku ov. Mm turėjo būti 16 d., bet man niekada nebūna kaip laikrodukas. Labai stengiuosi dar nesidžiaugti 😊
kristina.m. parašė:
Narbaja parašė:
Pirmą ciklą bandėm, tai dar neseku ov. Mm turėjo būti 16 d., bet man niekada nebūna kaip laikrodukas. Labai stengiuosi dar nesidžiaugti 😊
Stebekit, linkiu rysketi🤗