panelyte9 parašė:
Kas į vaiduoklių medžioklę?ar matot kažkas? Aš pati matau šešėlio pusbrolį
![]()
Matau
panelyte9 parašė:
Kas į vaiduoklių medžioklę?ar matot kažkas? Aš pati matau šešėlio pusbrolį
![]()
Matau
panelyte9 parašė:
Neišvėrusi padariau NT iš aliexpress parsiųstą ir lygiagrečiai OT(iš praktikos žinau, kad ryškėja prie nėštumo) iš gandolabs.
Viduriniam aiškiai matau
panelyte9 parašė:
Neišvėrusi padariau NT iš aliexpress parsiųstą ir lygiagrečiai OT(iš praktikos žinau, kad ryškėja prie nėštumo) iš gandolabs.
Ryskekit😉
Mypa parašė:
O kaip sitos kasetes? Pasirodo nebeturiu juosteliu 🤦🏻♀️
ViltiesKruopytė parašė:
Sveikos, ar bitutes kasetes linkusios meluoti? Nes rodo aiškią antra juostelę. 😏 Bet nirko nesitikiu nes lyg pateplioja 😔
Man bitutės kasetės rugsėjį nemelavo, čia 11dpo, bet turbūt dėl to, kad jau laukiausi, nežinau, ar būtų melavę, jei nebūčiau besilaukianti, linkiu, kad nemeluotų 🥰
Vaiduoklis matyt neapgavo
Nežinau ar galiu čia reklamuoti, tiksliau būtų pasakyti - rekomenduoti - OT ir NT iš aliexpress, storos juostelės (anksčiau kėliau foto - vidurinis testas NT), greitai atsiuntė, brokuotų nepasitaikė, kai tuo tarpu tie geltoni OT iš gandro, kas antras buvo brokuotas, su pabėgusiais dažais vis gaudavosi... beje NT iš ali čiut jautresnis, negu iš gandrolabs
panelyte9 parašė:
Vaiduoklis matyt neapgavo![]()
Nežinau ar galiu čia reklamuoti, tiksliau būtų pasakyti - rekomenduoti - OT ir NT …
Kiek dienų po OV buvo ir kiek dienų iki mm, kai pamatėt tą pirmą vaiduoklį?
Man šiandien 5-6 dienos iki mm, panašiai 10 dpo, tai baltas ryte.
[email protected] parašė:
Man bitutės kasetės rugsėjį nemelavo, čia 11dpo, bet turbūt dėl to, kad jau laukiausi, nežinau, ar būtų melavę, jei nebūčiau besilaukianti, linkiu, kad nemeluotų 🥰…
Man toks nepasitvirtino šį mėnesį. 😔
Zojyte parašė:
Kiek dienų po OV buvo ir kiek dienų iki mm, kai pamatėt tą pirmą vaiduoklį?
Man šiandien 5-6 dienos iki mm, panašiai 10 dpo, tai baltas ryte.
Ar dar kartojote?
Pirmas testas darytas 10dpo, nes aš stimuliuota ir turėjau tądien nutraukti duphastoną, jeigu tuščias. Visgi vaiduokliukas išlindo, ir nebenutraukiau. Kiek iki mm, nežinau.. ciklai nereguliarūs