Ingriduukas parašė:
Tai zinoma, jei jau veluoja
Šiandien susirgau 🥹
Ingriduukas parašė:
Tai zinoma, jei jau veluoja
Šiandien susirgau 🥹
binderytepaulina2003 parašė:
Šiandien susirgau 🥹
Man dar 2 d iki mmm. Bučiau laiminga jei ju nesulaukčiau. Šiandien 11 dpo ir nt neigiamas. Bet jei vėluos turėtų parodyti vaiduokliuka 🙂 dar turiu šiek tiek vilties.
Blondinukė12 parašė:
Sveikos. Kas susidurėt su amediplus testais kasetėmis? Iš pradžių parodė vaiduoklį ir dingo labai greit... kiti neigiami.
Amedi dažnai meluoja
laubur parašė:
Amedi dažnai meluoja
Irgi galvoju... nemanau, kad esant neštumui dingtų tas vaiduoklis...
Sveikos mamytės. Aš su tokiu klausimu man buvo paskutinios mm nuo 17-21 po mm turėjau nesaugu lytini akta ir man pasirodė biski kraujuko 26-30d ir po kiek laiko pradėjau skaudėti krūtinę ir labai jautrus speneliai. Dariausi testa kazkas vos vos matosi bet trečiadieni ryte atiskelus kaip ir viskas gerai užkandau ir kaip įpratais išgeriau kavos, ruoštis eit i darba lipant laiptais pasidarė bloga pradėjo svaigti galva ir pykino vakar visa diena buvau lovoje kas nuo karto pykino. Dariaus šendien ryte testa ir kažkas matos bet ir vos vos. Ar man palaukti mm? Ar man toliau daryt testus? ( Aš bandau pastoti)
DovilėB parašė:
Sveikos mamytės. Aš su tokiu klausimu man buvo paskutinios mm nuo 17-21 po mm turėjau nesaugu lytini akta ir man pasirodė biski kraujuko 26-30d ir po kiek laiko pra…
Imeskit nt foto,aisku kartokit,stebekit ar ryskes🙂
Ayta parašė:
Imeskit nt foto,aisku kartokit,stebekit ar ryskes🙂
Vos vos tik matos darytas sendien
DovilėB parašė:
Vos vos tik matos darytas sendien
Kažkas matosi, lauksim testuko po poros dienų, tos pačios firmos , turėtų būt ryškesnis 😍 na ,o dėl nėštumo požymių tai man nuo 6sav. tik atsirasdavo, visi organizmai skirtigi, gal jum ankščiau ...
4mama parašė:
Kažkas matosi, lauksim testuko po poros dienų, tos pačios firmos , turėtų būt ryškesnis 😍 na ,o dėl nėštumo požymių tai man nuo 6sav. tik atsirasdavo, visi organizm…
Na tikiuosi tik kad ryskesim. Mm turetu buti 15diena bet tikiuosi bus žirniukas ir kaledu dovanu bus mums su vyru. Skaiciau kad vienoms anksciau gali but simptomai kitoms veliau l.