S.. S.. parašė:
Sakiau nebesinervuosi ir neieškosiu to ko nėra, bet neišeina, jau net akis trūkčioja 😅 mm taip ir nesulaukiu, numatomos sausio 1 buvo, vėlavimas nebūdingas ir labai…
Kartojot dar testa?
S.. S.. parašė:
Sakiau nebesinervuosi ir neieškosiu to ko nėra, bet neišeina, jau net akis trūkčioja 😅 mm taip ir nesulaukiu, numatomos sausio 1 buvo, vėlavimas nebūdingas ir labai…
Kartojot dar testa?
Adagioo parašė:
Nekartojai tu savo nt?irgi šmėžavo🥰
Ne dar,😊 neieskosiu vaiduokliu, palauksiu mm turetu buti 9-10d planuoju 10d pasidaryti testuka, aisku jei mm anksciau neateis, o kaip tau kada tavo mm numatomos😊
simmuuttee parašė:
Labas rytas, merginos, kaip manot, ar gražiai ryškėjam?![]()
Siaip ryskejima as stebejau su tais paciais nt,bet matosi,kad ryskejat🤞🙂
Ayta parašė:
Siaip ryskejima as stebejau su tais paciais nt,bet matosi,kad ryskejat🤞🙂
Čia irgi tas pats, tik vienas juostelė kitas ne bet ta pati firma ir tas pats jautrumas. Nusprendžiau, kad man verta pirkt tik juosteles nes išardau vis tiek
simmuuttee parašė:
Čia irgi tas pats, tik vienas juostelė kitas nebet ta pati firma ir tas pats jautrumas. Nusprendžiau, kad man verta pirkt tik juosteles nes išardau vis tiek :D…
As ir nezaidziau,pirkau juosteles🙂
Sandra988888 parašė:
Ne dar,😊 neieskosiu vaiduokliu, palauksiu mm turetu buti 9-10d planuoju 10d pasidaryti testuka, aisku jei mm anksciau neateis, o kaip tau kada tavo mm numatomos😊…
Baiginėjasi mm
Adagioo parašė:
Baiginėjasi mm![]()
Tai vis delto jums atejo mm, o kaip sy cikla bus vyras namie😊
Sandra988888 parašė:
Tai vis delto jums atejo mm, o kaip sy cikla bus vyras namie😊
Kadangi ov tik pagal programėlę žiūriu, tai jei atitiks faktiška ov ir pagal programėlę; tai išvyks dvi-trys dienos iki ov. Tai šansų kažkiek bus
Adagioo parašė:
Kadangi ov tik pagal programėlę žiūriu, tai jei atitiks faktiška ov ir pagal programėlę; tai išvyks dvi-trys dienos iki ov. Tai šansų kažkiek bus![]()
Aisku, na o man mm atejo anksciau🙄 jau pradejo teplioti😒