Astele356 parašė:
nešmėžuoja nieks ?
Deja nieko nematau,pabandykit išardyti.
Astele356 parašė:
nešmėžuoja nieks ?
Deja nieko nematau,pabandykit išardyti.
Astele356 parašė:
nešmėžuoja nieks ?
Nieko nera... Ak, kaip noredavosi ir man teste pamatyti juostele antra, paskui taip nusivildavau, bet viskam savas laikas 🌺 sekmes!
viktori parašė:
Valavo 5 dienas, bet po to prasidejo mėnesines. Dabar pasidariau testa ir ar man atrodo ar cia teigiamas. Ir ar gali but kad tai buvo implantacinis kraujavimas
Panasu i teigiama,pasidarykit hcg ir bus aisku 100%,zinoma galejo,visos esam skirtingos ir skirtingai organizmai reaguoja,dar pasidaryciau progesterona🤔
viktori parašė:
Valavo 5 dienas, bet po to prasidejo mėnesines. Dabar pasidariau testa ir ar man atrodo ar cia teigiamas. Ir ar gali but kad tai buvo implantacinis kraujavimas
Jeigu kraujuoja kaip per mėnesines, tai nelabai gali būti implantacinis. Gal trūksta progesterono, gal hematoma, o gal prasidėjo persileidimas, nes testas gan ryškus yra. Jums reikia skubiai pas gydytoją, jeigu įmanoma, privačiai, nes poliklinikoje labai išsidirbinėja kai kraujuojama ankstyvame nėštume. Ir prieš einant reiktų pasidaryti hcg ir progesterono tyrimus. Linkiu kad viskas būtų gerai, ir tai būtų tik nedidelė hematoma. ❤️
viktori parašė:
Kitos serga mėnesinėmis,bet laukiasi, šeimoje turiu pavyzdžių ir kelios draugės taipogi sirgo tai sužinodavo tik kaip jau pilvas matydavosi 🤭😁 tai panašu,kad ir jūs tarp tokių moterų,pakartokite testą sekantį rytą ir tada žinosite ar tikrai pasitvirtino linkiu ll 😉
Sveikos. Man dar tik 11sav. Bet ar galiu jau daktarės prašyt kad išrašytų vaistų nuo pykinimo. Jau kelias dienas buvo ramu, bet šiandien....anksčiau užtekdavo tik ryte vieną kartą išsivemt, dabar šnd vėmiau 6 kartus, negaliu nei gert nei valgyt, o skrandį jau skauda, ir pilvą. Atrodo neturiu kuo vemt bet vis tiek vemiu. Įdomu ar išrašytų vaistų, ar nesakytų kad per anksti
Karalaina parašė:
Sveikos. Man dar tik 11sav. Bet ar galiu jau daktarės prašyt kad išrašytų vaistų nuo pykinimo. Jau kelias dienas buvo ramu, bet šiandien....anksčiau užtekdavo tik …
Jei jums bloga turi išrašyt,jau čia nemanau,kad turi įtakos kiek savaičių nėštumas
Karalaina parašė:
Sveikos. Man dar tik 11sav. Bet ar galiu jau daktarės prašyt kad išrašytų vaistų nuo pykinimo. Jau kelias dienas buvo ramu, bet šiandien....anksčiau užtekdavo tik …
Jei reikia, turiu parduoti. Vienas pilnas lapelis likes
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai