Sandra288 parašė:
Jai man 2-3 sav jai skaiciuojant nuo birzelio 21d skaito meneaines mazas?
Prg labai blogas, pasikartokit hcg tyrimą rytoi kartu su progesteronu, hcg turi dvigubėti jei viskas gerai, tai ir matysit.
Sandra288 parašė:
Prg labai blogas, pasikartokit hcg tyrimą rytoi kartu su progesteronu, hcg turi dvigubėti jei viskas gerai, tai ir matysit.
Sandra288 parašė:
Taip , na galite pabandyti poryt pakartoti hgc jis turi dvigubieti jei to nėra tada negerai o apie prg tai na jis išvis kritinis nėštumui tinkamas nuo 35 maždaug tikslei nepamenuo jūsų 1 , man buvo hcg 80 prg 13 skyrė gerti papildomai prg bet aišku kad baigtis vistiek buvo liūdna , ir aplamai pasikonsultokite su gydytoja ką ji sakys apie tyrimus apie viską
eivita parašė:
Ryt pakartosiu. Kaip skaiciau nevalgius reikia taip? Gal patartumet gyd kokia aplankyt? Siuntima turiu. Gal kokio progesterono israsytu? Nes mano gyd paskambinau nieko nepakomentavo tik kad pirnadieni ateit
Sandra288 parašė:
Ryt pakartosiu. Kaip skaiciau nevalgius reikia taip? Gal patartumet gyd kokia aplankyt? Siuntima turiu. Gal kokio progesterono israsytu? Nes mano gyd paskambinau ni…
Kolkas pasidarykite antrą kartą, tada su abiem atsakymais pas savo gydytoja pirmadienį pasirodysite, jai tai pat bus aiškiau kai matys koks augimas yra hcg. Nes vienu atsakymu vadovautis sudetinga tai pat.
Sandra288 parašė:
Ryt pakartosiu. Kaip skaiciau nevalgius reikia taip? Gal patartumet gyd kokia aplankyt? Siuntima turiu. Gal kokio progesterono israsytu? Nes mano gyd paskambinau ni…
Šiems tyrimams įtakos neturi maistas , o kokem mieste gyvenate ? Na nebent jei pakartojus matys kad auga skaicei tada gal ir išrasys .
Čia matai truputi kitos normos prg, bet jis kritiškai mažas hcg irgi labai mažas žinant kad testai jau ilgai vaiduokliauja, greičiausiai bus biocheminis, norit pulkit mane bet drugeliais tikrai nešiksiu čia manau visoms aišku kad nieko gero... žinima labai labai linkiu kad mūsų spėjimai nepasitvirtintų ir viskas jums baigtusi gerai nes tikrai blogo nelinkime.
gabiju parašė:
Čia matai truputi kitos normos prg, bet jis kritiškai mažas hcg irgi labai mažas žinant kad testai jau ilgai vaiduokliauja, greičiausiai bus biocheminis, norit pulk…
Labai pritariu. Ir dėl šikimo drugeliais pritariu. Kad ir kaip gaila, bet čia nuo pat pradžių atrodė nelabai gerai, nereikėjo ir telepatijos, kaip čia rašė viena.
Sandra288 parašė:
Kaip jus jaučiates?
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai