Vabaliukas09 parašė:
Privačiai turbut turi eiti darytis . O ats greit nebūna mes laukėm 3men ir net negavom ats nes per ta laiką pastojau
3men net 🤯 na man jau si men stimuliacija buvo skirta su Ovitrele, toliau sakè belieka vyro eile 😭
Vabaliukas09 parašė:
Privačiai turbut turi eiti darytis . O ats greit nebūna mes laukėm 3men ir net negavom ats nes per ta laiką pastojau
3men net 🤯 na man jau si men stimuliacija buvo skirta su Ovitrele, toliau sakè belieka vyro eile 😭
Bedtime parašė:
Pasidarė tyrimą spalio gale sustiiima sekanti paskyrė sausio 6,o kai jau nuėjau į susitikimą laukiausi tai sako ne nedarysime mes jau to tyrimo nors mėgini turejo tai ir likom be atsakymo nors mum buvo idomu dėl to jog lt kai darėm buvo prasti atsakymai ir vyrui buvo paskirė vitaminus tai buvo idomu ar jie padėjo ar ne. Galima spėti jog padėjo nes pastojau bet idomu kiek padėjo kiek pagerėjo situacija,o likom be atsakymo
Vabaliukas09 parašė:
Pasidarė tyrimą spalio gale sustiiima sekanti paskyrė sausio 6,o kai jau nuėjau į susitikimą laukiausi tai sako ne nedarysime mes jau to tyrimo nors mėgini turejo t…
Nu idomiai cia jie🤷🏼♀️ Nu reiks kazkur ieskot kas daro.
Nona parašė:
Oho,jau sniego turit!☺️Apsauga nuo lietaus cia pirkta stokkes?
O pas mus darze vezimai tik miegui..turui jie turi atskirua visai😊
Vabaliukas09 parašė:
Pasidarė tyrimą spalio gale sustiiima sekanti paskyrė sausio 6,o kai jau nuėjau į susitikimą laukiausi tai sako ne nedarysime mes jau to tyrimo nors mėgini turejo t…
Kokius vitaminus israse? Idomu kad jie tik padejo arba suveike kaip
Placebas ❤️
Bedtime parašė:
Kokius vitaminus israse? Idomu kad jie tik padejo arba suveike kaip
Placebas ❤️
Protafil ar kaip ten,bet mum juos lt išrašė nes kai ilga laiką ne pastojau darėme tyrimus bet pradėjome lt nes galvojau čia taip nueiti ir pasakyti jog sunku pastoti gali ilgai tekti laukti pagalbos o galvojau lt pasidarysiu bus aišku kas ir kaip ir tada jau čia prašysiu pagalbos,tai paskui čia zinoka viskas greit vyko tik nespėjome sulaukti tyrimu ir nežinome ar padėjo ar ne tik galime spėti jog padėjo nes lt prognozavo ifv mum su mūsų problemomis.
Jollyse parašė:
Sveikos, mamytės, gal buvo kuriai situacija (ar vyrui), kad reikėjo grįžti į Lietuvą gydymui? Ar įmanoma biuliotenio išeiti ir sykemeldinga per atstumą susitvarkyti…
Nerizikuokit, tarkites su gydytoju cia. Mano bendradarbe isvaziavo i Lt operacijos darytis, gavo Lt biuleteni, darbdavys nepripazino ir gydytojas neisrase atbuline data😒
lilygirl parašė:
Nerizikuokit, tarkites su gydytoju cia. Mano bendradarbe isvaziavo i Lt operacijos darytis, gavo Lt biuleteni, darbdavys nepripazino ir gydytojas neisrase atbuline …
Kad jam būtina Lietuvoje gydytis, na rašėme gydytojai, žiūrėsim 🤷♀️
sandroote parašė:
Sveikosnoriu išgirsti atsiliepimų apie vežimus. Vyras labai įsižiūrėjo Stokke trailz vežimą, nes jis gan aukštas. Lopšys atrodo erdvus, patogus. Bet kaip sėdima …
Mes sita darzeli naudojom bet musu sunus buvo -/+3 metuku dabar irgi naudojam,galima ir lopsi siam vezimui nusipirkti. Man patiko nes ratai dideli,lengvai visur pravaziuot eina.