Spindulys parašė:
Man baigias kita sav jau motinystes atostogos. Eisiu i biuleteni iki nauju, matysiu kaip skata skaiciuos![]()
Sergat kazko? Ar cia kazkokia schema ilgiau su vaiku pabut? Man sausi jau baigias dekretines. Idomu tiesiog, tikrai nepuolu.
Spindulys parašė:
Man baigias kita sav jau motinystes atostogos. Eisiu i biuleteni iki nauju, matysiu kaip skata skaiciuos![]()
Sergat kazko? Ar cia kazkokia schema ilgiau su vaiku pabut? Man sausi jau baigias dekretines. Idomu tiesiog, tikrai nepuolu.
Vilma.v parašė:
Laba diena, jei vaikas nera uzregistruotas policijoj as negalesiu jo uzrasyti i darzeli?
Galit. Vistiek veliau registruosit.
Anaksunamun parašė:
Galit. Vistiek veliau registruosit.
Hmm, prisijungiau prie puslapio kur reikia registruoti, o ten raso, kad nera vaiko🤷 kazkur prapuoles😁
sandroote parašė:
Sveikosar naudojate specialius garintuvus-blenderius kūdikių košelėms ruošti? Ar patogu? Kokios firmos naudojate? O gal užteks paprasčiausio blenderio?
Labas, naudosiu paprasta blenderi.
sandroote parašė:
Sveikosar naudojate specialius garintuvus-blenderius kūdikių košelėms ruošti? Ar patogu? Kokios firmos naudojate? O gal užteks paprasčiausio blenderio?
Absoliučiai man nepasiteisino, nepirkciau antra kart, daug geriau paprastas garintuvas ir blenders, man net keliaujant mažiau vietos maziau vietos užimdavo ir išplauti man bent lengviau buvo puodą nei ta prietaisą. Aš turėjau išgirta kažkurį tai, ar tai Avent, bet naujausią tuo metu. Ir galiu pasakyt man nepasiteisino bet kaip kam
simonocka parašė:
Sergat kazko? Ar cia kazkokia schema ilgiau su vaiku pabut? Man sausi jau baigias dekretines. Idomu
simonockaDar mėnesi maitinsiu, norejau nutraukt, bet kad misinuka duot tik nuo 8 men daktaras pasiule maitinti,su galimybe gaut biuleteni iki nauju, kol sueis 8 men vaikui, nes mes netoleruojam laktozes. Iššaukia dermatita. Aiškino kad nuo 8 men gali but lūžis, ir lengviau perneš laktoze. Jei ne gausim recepta spec musinukui. Bet turiu maitint iki 8 mėn.
Tiek cia to maitinimo ir bėra, valgom koses lb skaniaina o po menesio sykmeldingo bus permiteringas, tai itariu iki pavasario busiu su mazium.