Ona1 parašė:
O kokios išmokos priklauso? Asmeniškai aš tai neesu čia dirbusi bet vyras dirba😊
Vienintelis kas man bent pokolkas priklausė tai vienkartinė gimdymo išmoka, daugiau lygtais viskas 😊
Ona1 parašė:
O kokios išmokos priklauso? Asmeniškai aš tai neesu čia dirbusi bet vyras dirba😊
Vienintelis kas man bent pokolkas priklausė tai vienkartinė gimdymo išmoka, daugiau lygtais viskas 😊
Vyšnaitė parašė:
Na dar vyrą kalbinu antram iš karto vaikeliui, tik spyriojasi vis. Bet gal ikalbinsiu kaip nors 😁 tai tik tokį planą turiu, o paskui jau būtų galima ir į darbus kib…
Bet kokia jus drasi! Aš štai irgi dabar nedirbu, tiesa aš gavau ir dekretines ir bedarbio išmoka kol vaiką auginau, tai šitie koronos metai pirmieji be pajamų man, labai noriu atro vaikelio, bet nedrįstam planuoti kol neturiu darbo. Vyro pajamų kaip ir užtenka, bet negaunam būsto paskolos tai pagrinde dėl to ir atideliojam! Kaip jus taip drąsiai? Gal įkvėpsit mane biologinis laikrodis tai tiksi.. O su darbais ne kažką šiemet 🙄
Vyšnaitė parašė:
Na turetu dar priklausyti nuo 13men kontantstøtte jei neleisti į darželi, tai 7,500nok
Vyšnaitė parašė:
Dar priklauso uz vaika pinigai.
O daugiau nezinau, gal kitos mamos daugiau zino🤔 jei vaiko nevedi i darzeli gali gaut didesne ismoka, bet cia tik veliau.
Kocia parašė:
Tai gal ne apie merinos vilna? O apie paprasta🤔
Ir merino ir kašmyro...
Vilma.v parašė:
Dar priklauso uz vaika pinigai.
O daugiau nezinau, gal kitos mamos daugiau zino🤔 jei vaiko nevedi i darzeli gali g…
Tos kurios nedirbo tai negaus konstatote,nes reik būt dirbus 5m. Kitaip būt draustai tai tinka ir jei buvo mokslai ar bedarbio pašalpa ,bet jei nedirbai tai negausi šios išmokos
Vabaliukas09 parašė:
Tos kurios nedirbo tai negaus konstatote,nes reik būt dirbus 5m. Kitaip būt draustai tai tinka ir jei buvo mokslai ar bedarbio pašalpa ,bet jei nedirbai tai negausi…
O jai as va su sunum gaunu dabar ta konstatote, bet su siuo nestumu dekreto neturėsiu, tai ir su tuo vaikų neturėsiu kontatotes? 🤔🤔
Vabaliukas09 parašė:
Tos kurios nedirbo tai negaus konstatote,nes reik būt dirbus 5m. Kitaip būt draustai tai tinka ir jei buvo mokslai ar bedarbio pašalpa ,bet jei nedirbai tai negausi…
Netiesa, nebūtina būti dirbus visų pirma, teigia būti registruota šalyje minimum 5 metus, o tiems kurie atvyksta iš ES šalių, t.y. ir lietuviams uzkaito draustuma is Lt.. Neklaidinkit žmonių.
Kocia parašė:
O jai as va su sunum gaunu dabar ta konstatote, bet su siuo nestumu dekreto neturėsiu, tai ir su tuo vaikų neturėsiu kontatotes? 🤔🤔
Gausit, nes nėra būtina būti dirbančiam kad gautum kontantstøtte. Reikia būti registruotam folketrygd, o registravimą gauni kai užsiregistruoti politi. Taip kad būkit rami, gausit, beto jei neprašė is jusu papildomų dokumentų šį kartą neprašys ir sekanti.
MammaMi parašė:
Netiesa, nebūtina būti dirbus visų pirma, teigia būti registruota šalyje minimum 5 metus, o tiems kurie atvyksta iš ES šalių, t.y. ir lietuviams uzkaito draustuma i…
Nebemoka jau taip tos konstatote nes reik būt dirbus mokiusius tinka ir vaiko auginimas ,jei prieš tai buvo dirba bet neužtenka būt tik registruotas šalyje nes pakeitė NAV įstatymą dėl babajų kurie gaudavo tas išmokos o žmonos niekur nebuvo dirbę
Turi būt draustumas 5m tinka ir iš lt nes pvz mano vyras buvo čia tik 4m ir vienus metus iš ligoniu kasu pažyma turejo pristatyt kitu atveju nebūčiau gavusi tos išmokos