skaitau ka rasot ir sirdele dreba toks jausmas kad pas mane cia viskas

Šagrenė parašė:
Sveikos, vien dėl greit "sprogtančių" mamyčių užbėgau, gal netyčia jau galima ką nors sveikinti???JMC ar Euromaze, o gal Ruth????
Jauciu,kad jmc sveikinsim pirma as vis dar su savo skausmeliais...rimtesnio nieko nevyksta pakolkas...
Ruth parašė:
O man vakar iki 12h tesesi tie dilgciojimai,dar rasiausi laika...veliau aprimo, bet siandien atsikelus maudimas vel tas pats nugaros...
Zinok, as taip ir nesulaukiau reguliariu saremiu Zinau, kad paskambinau akuserei, kad atvaziuotu paziuret- tai sake paskuk uz poros valandu kai jau bus reguliarus... Tada man buvo tarpai tai 15min tai 7min... Bet gana greitai sudaznejo iki 2-8min (jau nebezinojau ka daryt, kad lengviau butu)... ir taip ir nesulaukiau reguliarumo... Tiesiog skausmas vis stiprejo ir stiprejo, o pats saremis ilgejo... Gal pabaigoj jau kai vaikiuka stumt reikejo ir buvo reguliaru, bet jau tuo metu man atrode, kad skauda nuolat ir saremis nesitraukia
Tai va, stebek save ir jei jausi, kad skausmas stipreja ar keiciasi jo pobudis- geriau kreipkis i gydytoja
mergyte parašė:
Zinok, as taip ir nesulaukiau reguliariu saremiuZinau, kad paskambinau akuserei, kad atvaziuotu paziuret- tai sake paskuk uz poros valandu kai jau bus reguliarus... Tada man buvo tarpai tai 15min tai 7min... Bet gana greitai sudaznejo iki 2-8min (jau nebezinojau ka daryt, kad lengviau butu)... ir taip ir nesulaukiau reguliarumo... Tiesiog skausmas vis stiprejo ir stiprejo, o pats saremis ilgejo... Gal pabaigoj jau kai vaikiuka stumt reikejo ir buvo reguliaru, bet jau tuo metu man atrode, kad skauda nuolat ir saremis nesitraukia
![]()
![]()
Tai va, stebek save ir jei jausi, kad skausmas stipreja ar keiciasi jo pobudis- geriau kreipkis i gydytoja![]()
Taip taip,butinai steviu save ziuriu kas per skausmeliai atsiranda, nes tikrai,kad gali but ir kaip tau,man vakar vakare gal sakyciau buvo kas 2h sudilgciojimu sekundiniu po 2-3 kartus,paskui pradejau rasytis laika, ir 12h apstojo...bet nugaros maudimas nesitraukia jau nuo sekmadienio
Sveikos visos
Jmc, kaip smagu, jau greitai pamatysi savo mazaja princese
Stiprubes, kantrybes tau ir viskas bus ok
lauksime ziniu is taves, nes visos pergyvename uz tave
Ruth, taip stebek save, nes kaip sakant buna ir neliteraturiniu gimdymo pradziu, tad nezinai kas butent tau gali buti ir kaip prasideti bet tikekimes viskas tekes ramia vagele, o kai jau ateis tai ateis laikas, niekur nuo to nebepabegsi
Euromaze, na pasigrazink pasigrazink dar po gydytojo apziuros, bet tikrai nepamirsk ir mums prasinesti, kas...kaip...kada... ir kodel...
Lauksim naujienu
Ieva G. parašė:
Sveikos visos![]()
Jmc, kaip smagu, jau greitai pamatysi savo mazaja princese
![]()
![]()
![]()
Stiprubes, kantrybes tau ir viskas bus ok
lauksime ziniu is taves, nes visos pergyvename uz tave
![]()
Ruth, taip stebek save, nes kaip sakant buna ir neliteraturiniu gimdymo pradziu, tad nezinai kas butent tau gali buti ir kaip prasideti
bet tikekimes viskas tekes ramia vagele, o kai jau ateis tai ateis laikas, niekur nuo to nebepabegsi
![]()
Euromaze, na pasigrazink pasigrazink dar po gydytojo apziuros, bet tikrai nepamirsk ir mums prasinesti, kas...kaip...kada... ir kodel...
![]()
Lauksim naujienu
![]()
Taip taip,tikiuosi taip ir tempsiu dar kaip tavo savijautos?
laba
aina sau, skaitau apie tuoj pasirodancius leliukus, tai net siurpuliukai nubega JMC laikykis, jau nebedaug liko, euromazei ir paskutines proceduros grozio laukia
Ruth laikykis ir tu viskas bus gerai!!
jetau kai paziuri tas laikas kaip bega..paciai jau ne tiek daug liko, kazkaip vis tiek kartais dar negaliu patiket kad tai istikruju vyksta
k-o-m-a parašė:
laba![]()
aina sau, skaitau apie tuoj pasirodancius leliukus, tai net siurpuliukai nubegaJMC laikykis, jau nebedaug liko, euromazei ir paskutines proceduros grozio laukia
Ruth laikykis ir tu viskas bus gerai!!
![]()
jetau kai paziuri tas laikas kaip bega..paciai jau ne tiek daug liko, kazkaip vis tiek kartais dar negaliu patiket kad tai istikruju vyksta![]()
![]()
Tikrai taip! as negaliu patiket,kad man jau neuzilgo gimdyt atrodo neseniai tik pradzia buvo