Laurute23 parašė:
O is kur jų gaut ir ar saugu jei man virš 12 sav?
Kodėl laukei iki 12sav?
Laurute23 parašė:
O is kur jų gaut ir ar saugu jei man virš 12 sav?
Kodėl laukei iki 12sav?
Evighet parašė:
Kodėl laukei iki 12sav?
Nebuvo man išeities jokios aš buvau toli nuo miesto ir dabar esu toli nuo miesto . labai baisi situacija.
Laurute23 parašė:
Nebuvo man išeities jokios aš buvau toli nuo miesto ir dabar esu toli nuo miesto . labai baisi situacija.
Kuom baisi situacija? Jum gal vaiką padarė per prievartą? Ir gal dr buvot pagrobta iki tiek savaičių?.. Ne aš stengiuosi nemerkti šia tema, būna visko, bet šį kartą negaliu net skaityti...
Būna blogų dienų,bet ne blogų gyvenimų...
Labai pagalvok prieš pasirenkant šitą kelią...
Nes tame mažame kūne plaka tavo širdis.
Ir ta širdutė gali būti vienintelė tavo laimė.
Kas jei ir ją nužudysi?
Tik pagalvok ir pati sau nuoširdžiai atsakyk.
Ar sugebėtum nutraukti rankytę,kuri glostys tau skruostą ir sakys MYLIU TAVE MAMA.
Būk išmintinga 🙏🙏🙏
Evighet parašė:
Kuom baisi situacija? Jum gal vaiką padarė per prievartą? Ir gal dr buvot pagrobta iki tiek savaičių?.. Ne aš stengiuosi nemerkti šia tema, būna visko, bet šį kartą…
O kas jei iš tiesų ji prievartos auka?
Aš turiu pažįstama kuri nutraukė nėštumą virš 3 men nes ji buvo prievartaujama ir svaiginama, buvo jaunutė kai susidėjo ne su tais vyrukais, kai tėvai ištraukė ją pasirodo ji buvo nėščia... rado kas valymą padarys nzn tiksliai kiek sav bet pgl lt įstatymus nebegalima buvo, Lenkijoj lyg dare.
Kai pagalvoji visko gyvenime buna ir jei mano dukrą 14 metus išnaudotų pulkas purvinų vyrų kaži ar aš prieštaraučiau ar perkalbineciau... nzn bet už klaidas savo atsakysim pačios o smerkti ar teisti neturim jokios teises, netikiu kad jai lengva ir us gero gyvenimo ...
Laukine parašė:
O kas jei iš tiesų ji prievartos auka?
Aš turiu pažįstama kuri nutraukė nėštumą virš 3 men nes ji buvo prievartaujama ir …
Ne šitoje istorijoje...
Čia į tai nepanašu dėja.
Evighet parašė:
Ne šitoje istorijoje...
Aš nzn jos ir istorijos, gal socialinių įgūdžiu mergina neturi ir yra vieniša, o kad laukiasi sužinojo per vėlai ?... neteisinu tikrai tikrai gink Die bet teisti, engti, pulti nevalia.
Laukine parašė:
Aš nzn jos ir istorijos, gal socialinių įgūdžiu mergina neturi ir yra vieniša, o kad laukiasi sužinojo per vėlai ?... neteisinu tikrai tikrai gink Die bet teisti, e…
Neteisiu ir aš, teko duag gyvenime patirti, bet negaliu po šito jos komentaro :
Nesvarbu kas gyvenime nutiko, sakyti "tegul pjausto" ne yra jau per daug mano akimis.
Laurute23 parašė:
Reikėjo , bet yra kaip yra , tegu pjausto , čia mano pasirinkimas yra ne jūsų , jus norit galit gimdyt aš nenoriu nes pas mane situacija yra kitokia.
Pagimdyk, ir atiduok man. Aš dar ir sumokesiu.
Evighet parašė:
Kodėl laukei iki 12sav?
Tai, kad jau 14sav rašė, ten realiai jau lialiukėlis... 😢