snaigė3 parašė:
Gal apie temos autorės dukros elgesį?
Paskutinės dešimtys puslapių visiškos pievos.
Gal galite sukonkretinti, kuri dalis Jus domina, nes temos autorė išsiregistravo...
snaigė3 parašė:
Gal apie temos autorės dukros elgesį?
Paskutinės dešimtys puslapių visiškos pievos.
Gal galite sukonkretinti, kuri dalis Jus domina, nes temos autorė išsiregistravo...
Boružėlytė parašė:
Nesistebiu. Nes užsukus į savo temą jos turbūt net nepažino
Mama A. parašė:
na nelyginkim šaliu, nes mes gyvename LIETUVOJE, o jei norėtumėte lyginti, kaip tik šios dienos sraipsnis lryte apie gimdymus užsieyje, kai po gimdymo mama niekam j…
ponia, yra tema "pasipykim", jus galite ten nueiti. ten, manau, jum tiktu ir patiktu.
snaigė3 parašė:
Nesistebiu. Nes užsukus į savo temą jos turbūt net nepažino![]()
Tikriausiai taip! Nes ji aiškiai buvo išsakiusi, kad stengiasi vadovautis pozityvia tėvyste, o kai kita mama paklausė, ką daryti su klykiančiu vaiku - dauguma patarimų buvo toliau klykinti ir ramiai laukti policijos gerai, kad temos autorė spėjo ir kitose temose užduoti klausimą ir sulaukti daugiau atsakymų
Bet taip ir nesupratau: išsidirbinėsim toliau ar kažką rimčiau į temą šnekėsim?
Diadema_M parašė:
pries kiekviena pilnati tas pats.....
Patarimas tas pats, neuzsiiminekit sexu, kol nesusitvarkysit su psichologinem problemom🙄nes db panasu i nepilnametes baimes arba demesio trukuma, jeigu aiskiai parase, kad negali but nestumo vistiek netikit, kreipkites i ginekologa😉
Boružėlytė parašė:
Apie ką norit pašnekėti, kad į temą būtų?
nežinau, ką mums su jumis šnekėti, akivaizdu, kad nesam iš bendraminčių būrelio o kad čia pievos ir galaktikos pastaruoju metu tai pritariu 100 proc. 👍😆😆 na bet su savo švietėjiška misija panašu, kad auditorijos nepasirinksite
apskritai, jūsų pasisakymuose yra įdomių minčių, tik visa info labai šališka. Turite puikius gebėjimus nurašyti, sisteminti ir paprastai pateikti kažkieno mintis, tačiau pasigendu kritinio mąstymo ir platesnio akiračio. Jeigu viską bandote pritempti prie pozityvios tėvystės, tai pozityvi tėvystė bent jau man visada buvo ir bus apie buvimą čia ir dabar su savo vaiku, šalia jo, girdint, jaučiant ir atliepiant JO poreikius, o ne bandant suklijuoti kažką pagal savo norus ir įsitikinimus. Net ir teoriškai neįmanoma paimti kokio 1000 genetiškai vienodų vaikų, auginti juos identiškomis sąlygomis ir taip patikrinti, kaip vienas ar kitas dalykas juos veikia ir kokia įtaką turi ar neturi. Todėl visa, ką čia taip bandote įrodyti yra tik nuomonė, galbūt autoritetingų autorių, bet vistiek nuomonė, galbūt paremta kokiais nors pacientų tyrimais, bet vistiek nuomonė. Nes vienodų vaikų nėra, nėra vienodų tėvų, nėra vienodų sąlygų ir aplinkos jiems augti. Todėl šalia savo straipsnių, nepamirškite ir motiniško instinkto, nuojautos ir suvokimo, koks yra tavo vaikas ir kas jam yra geriausia, nepriklausomai nuo to, kas geriausia kitiems vaikams. Bet aišku ne man jus mokyti, kaip ir ne jums mane
coliuke21 parašė:
Tikrai kad nebereikia man tu santykių...
Man atrodo, Jus jei net neuzsiimtumet lyt santykiais, netiketumet, kad nesat nescia. Vaiku darzelis.
Wolfi parašė:
Aš manau, kad ji čia trolina visas 😉🥴
Kai viskas anonimiška, nelabai išeis patikrinti - laisvai gali būti ir trolis, ir tiesiog psichine liga sergantis žmogus. Jei trolis, tai sakyčiau TD adminai labai pakantūs, jei vis dar neblokuoja, nes ta pati istorija n mėnesių iš eilės tęsiasi.
zosyte-Vilnius parašė:
Minecraft taip 🏁🏁 kaip tik siandien bus būrelis, kur kartu su chebra užbaigs vasaros kursus. Statė Lietuvos kurortus. Ir savaitgaliais žaidžiama minekas daugiau. Ir…
Sveiki, kur kankote Minecraft būrelį?