2024.02.19 15:21 (prieš 7 mėn.)
EvelinaB parašė:
Sveikos, gimdžiau 2022m . Gal man taip nepasisekė, bet priežiūra buvo tragiška. Įskridus bitei naktį seselės patarė miegoti palatoje nors sakiau , kad esu alergiška…
Nerašau komentratų, bet šį kartą negaliu nesureguoti. Gimčiau prieš dvi savaites ir nieko panašaus nebuvo tikrai. Prieš 5m ten gimdžiau ir pirmagimį, jau tada Jonavos ligonine likau patenkinta. Na o dabartinė patirtis tik žemas nusilenkimas vedėjai, personalui ir visai ligoninej. Palatos atnaujintos, kadangi žiema tai neprireikė, bet yra kondicionierei kiekvienoje palatoje, lovos naujos su funkcijomis prisitaikyti gulima ar sėdimą ar kokią nori padėtį, kiekvienoje palatoje tra televizorius, arbatinukas, šaldytuvas. Visada pacientės guldomos tik po vieną, antra lova yra, tačiau joje gali likti vyras (NEMOKAMAI) seselė sakė, kad antrą gimdyvę guldytų ju jau tik ekstra atveju jei nebebūtų kur. Tuo metu kai tik pagimdžiau buvo antplūdis naujagimių, buvo visiskai pilnas skyrius, skambučiai į duris ir į telefoną ėjo vienas po kito, bet seselių dėmesys nuo to nebuvo mažesnis. Naktį seselė kadangi reikėjo pati neprašyta atėjo, kitas naktis kai buvo reikalinga pagalba girdėhau, kad ir pas kitas moteris seselės ėjo. Dėmesys 100%.
Vienas vienintelis minusas, kuri galiu įvardintis, kad viena dieną iš 3 praleistų vaikų gydytojai vaikutį nunešė, apžiūrėjo ir parnešus paklausus kaip? Pasakė, kad viskas gerai, bet per daug svorio numetė ir nieko daugiau nepakomentavo. Šitas dalykas užkliuvo, kad pati daktarė nepasirodė, nieko nepakomentavo, kai nepirmas vaikelis tai viskas gerai, bet pirmakartė galbūt turėtų klausimų. Tačiau kitą dieną atėjo nuostabi gydytoja, vaikuti tiek sverė tiek apžiūrėjo palatoje ir atsakė į visus rūpimus klausimus.
Aš rekomenduoju 100% gimdymą TIK jonavoje!