MrsSkywalker parašė:
O gal kas žinot, ar po gimdymo palatos privačios?
Visada guli po vieną palatose.
Žeimių g. 19, JonavaMrsSkywalker parašė:
Visada guli po vieną palatose.
MrsSkywalker parašė:
Privati kuri kainuoja visam atvykimui 30 eur tai viena. Atvykus klaust ar neužimta, bet ją gauti yra sėkmės reikalas. Kas ten skiriasi nuo kitų? Ten yra toje patalpije dar mini kambariukas kuriame yra wc ir dušas.
Palatos beveik visos dvivietes į jas guldo viena mama su leliuku arba dar ir tetis buna. Ir viena vienviete. Wc ir dušas prie pat, kitapus priešais palatas.
Nemaršrutuoja i jas dažnai gydytojai. Rytais ateina patikra jusu ir leliuko ir viskas. Nebent turesit komplikaciju tai dažniau gali ateit.
Mane kadangi siuvo tai pačia pirmą parą ateidavo akušerė,kuri prieme gimdymą. Kas kokias 3h pasiteirauti del kraujavimo ir ar viskas gerai pačiai su savijauta.
Jaučiau dėmesį bei rūpestį iš personalo.
2005 parašė:
Rytoj važiuoju į Jonavą guldys skatinimui noriu važiuoti su vyru ir kad vyras būtų per naktį su manim ar būtina imti privačią palatą ar leidžia ir paprastoj palatoj…
Su manim vyras gulėjo ligoninėj 5 dienas. Niekas nieko nesakė 😊 Tik vyrui maisto neduoda. Man taip pat skatino gimdymą ir nuo to momento jis buvo kartu.
Piktoji parašė:
Su manim vyras gulėjo ligoninėj 5 dienas. Niekas nieko nesakė 😊 Tik vyrui maisto neduoda. Man taip pat skatino gimdymą ir nuo to momento jis buvo kartu.
Kelinta pradėjo skatinti po kiek laiko pagimdėte? Ir kodėl gulėjote 5 dienas?
2005 parašė:
Rytoj važiuoju į Jonavą guldys skatinimui noriu važiuoti su vyru ir kad vyras būtų per naktį su manim ar būtina imti privačią palatą ar leidžia ir paprastoj palatoj…
Jei bus laisva imkit privačią, jei nebus tai dvidieteje tilpsite. Tik vyrui nepriklausys maistas.😊
2005 parašė:
Kelinta pradėjo skatinti po kiek laiko pagimdėte? Ir kodėl gulėjote 5 dienas?
9ryte pradėjo skatinti, 20val pagimdžiau. O gulėjau, dėl padidėjusio spaudimo, nes tūrėjau preklampsija neštumo metu. Tai turbūt dar ir stresas prisidėjo. Tai su aukštu spaudimu neišleido iš ligoninės 🫣
Mamos, kurios gimdė čia. Kokia situacija su mišinuku po gimdymo? Ar vežtis buteliukų arsenalą ir mišinuką ir gaminimui reikalingus rakandus? Ar padeda su laktacijos sustabdymu?
Nuoširdžiai tik, be pamokymų kokių.. esu tvirtai apsisprendusi. Žinau kas yra žindymas. Pirmą žindžiau apie 1m3mėn, antrą apie 4mėn.
Ačiū kas pasidalins patirtimi.
Sveikos, mamytės, galbūt buvote kažkuri iš Kauno ir važiavote gimdyti į Jonavos ligonine. Įdomu kokia tvarka Jonavoje, kai jau ateina terminas ir dar nepagimdei ar reikia iš anksto registruotis vizitui dienos stacionare? Ar tiesiog atvykti patikrai termino diena, kai siuntima turi? Poliklinikoje Kaune turiu paskutinį vizitą pas prižiūrinčią ginekologę viena diena iki termino, jei anksčiau nepagimdau ir tada jau sakė kasdien teks važinėti priežiŭrai į įstaiga, kurioje planuoju gimdyti
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai