Laura9 parašė:
Man irgi tapati diena numatyta, šiandien pabandžiau testuka pasibandyti, tai baltas baltas 🙄
Aš vakar bandžiau, baltas... Tai gal tik pirmadienį bandysiu, nes liūdna matyt balta 😒
Laura9 parašė:
Man irgi tapati diena numatyta, šiandien pabandžiau testuka pasibandyti, tai baltas baltas 🙄
Aš vakar bandžiau, baltas... Tai gal tik pirmadienį bandysiu, nes liūdna matyt balta 😒
NerGa parašė:
Aš po šiandien jau nebesidarysiu, nueisiu hcg,bet manau atsakymas aiškus 😕
Ka svarstote toliau daryti jeigu šis ciklas nieko neatneš? 🤔
Ir bandau aš vis suprasti, bet niekaip nesuprantu, kodėl iui procedūroms duoda tokį maža pasisekimo procentą. Atrodo jeigu su tyrimais ir kokybe viskas gerai, per procedūra sutrumpina puse kelio spermiukams, numato ovuliacija ir nieko neįvyksta 🙄
Laura9 parašė:
Aš po šiandien jau nebesidarysiu, nueisiu hcg,bet manau atsakymas aiškus 😕
Žinokit nežinau... Dar vilties turiu, kad pavyko...
O del IUI atrodo turėtų pasisekti visiems kurių tyrimų rezultatai geri, kosmusas... Aš vis galvoju dėl imuninio nevaisingumo išsitirti.. 🙄 Jūs antra darysit IUI jei nepasiseks?
NerGa parašė:
Žinokit nežinau... Dar vilties turiu, kad pavyko...
O del IUI atrodo turėtų pasisekti visiems kurių tyrimų rezultatai geri, kosmusas..…
Svarstau dar ar bandyti iškart ateinanti naują ciklą ar atidėti 😕 Nes kažkaip sausi pratekamumo tyrimas, vasario mėnesį iui, kai tyrimai geri maniau, tikėjausi, nu kad tikrai dideli šansai ir galbūt pavyks.
Mane tai tas baltas testas nuleido taip sakant ant žemės.. 🙄
O dėl imuninio pati pasiskaitėt ar ginekologė rekomendavo ar kaip čia pasakyti užsiminė apie šiuos tyrimus jums?
Laura9 parašė:
Svarstau dar ar bandyti iškart ateinanti naują ciklą ar atidėti 😕 Nes kažkaip sausi pratekamumo tyrimas, vasario mėnesį iui, kai tyrimai geri maniau, tikėjausi, nu …
Pati prisiskaičiau... Mane irgi nuliūdino, bet dar labai anksti mes testus gadinom gal dar viskas bus gerai 😊
Lena321 parašė:
Man numatyta 6d. testuotis, bet bandysiu rytoj 🤞🏼
Parašykit kaip seksis jums😊
NerGa parašė:
Pati prisiskaičiau... Mane irgi nuliūdino, bet dar labai anksti mes testus gadinom gal dar viskas bus gerai 😊
Tikekimes geriausio ☺️🤞🏼🤞🏼
Lena321 parašė:
Sveikos.. As siandien prasitestavau.., Baltai baltas testas, ir pradejo dar pilva skaudet kaip pries mm... Labai liudna![]()
😪 Nu blemba, nejaugi nei vienai neužkibo... Nežinau net pati kaip darysiu, jei tikrai nepavyko.. Aš gal ryt pagadinsiu dar viena testą su rytiniu šlapimu, o po to reikės galvot ką daryt.. Atrodo jei metus nepavyktų pastoti tai tikrai bandyčiau stimuliacija, bet kai stažo 3.5 metų gal tikrai neverta žaist taip, o bandyt IUI.
NerGa parašė:
😪 Nu blemba, nejaugi nei vienai neužkibo... Nežinau net pati kaip darysiu, jei tikrai nepavyko.. Aš gal ryt pagadinsiu dar viena testą su rytiniu šlapimu, o po to …
Tikrai labai gaila, kad visos baltus testus turim 😕
Jums abiems su stimuliacijomis nepavyko šį karta, o man su pilna iui 😔