Sveikos,
Man pirmoji ovuliacijos stimuliacija.
turiu klausimą ovitrellę susileidau sausio 9 d. ar tikslinga atlikti HCG kraujo tyrimą (bus 14 d po ovitrelės susileidimo)?
išvykstame į kelionę ir labai idomu ar pavyko...
Tėja123 parašė:
Sveikos,
Man pirmoji ovuliacijos stimuliacija.
14 d po ovitrelės man jau gan ryškus teigiamas nt buvo 😄 dvi d prieš vaiduokliavo. Mano nuomone galit žiūrėti tikrai. Nes po ovitrelės 10 dienų kažkur testai teigiamus rodo o po to jau išnyksta ir lauki tikrojo teigiamo.
Baikštukė parašė:
14 d po ovitrelės man jau gan ryškus teigiamas nt buvo 😄 dvi d prieš vaiduokliavo. Mano nuomone galit žiūrėti tikrai. Nes po ovitrelės 10 dienų kažkur testai teigia…
O jautet jau kokius simptomus? 14 po ovitreles
Tėja123 parašė:
O jautet jau kokius simptomus? 14 po ovitreles
Ir hcg pažiūrėjau man jau rodė 14 d po tikrai. 13 ir 14 d po labai pūtė pilvą, turiu pasižymėjusi prie simptomų sekimų, daugiau nieko nejaučiau kitokio.
Baikštukė parašė:
Ir hcg pažiūrėjau man jau rodė 14 d po tikrai. 13 ir 14 d po labai pūtė pilvą, turiu pasižymėjusi prie simptomų sekimų, daugiau nieko nejaučiau kitokio.
Aisku, pilvo putima jauciu siandien 13 d po ovitreles, ryt 14 d bus. Daugiau atrodo jokiu simptomu nejauciu...
Aciu kad dalinates! Ryt dar speciau pries kelione pasidaryti hcg, reikes gal nuvykti iki laboratorijos vis ramiau butu
Tėja123 parašė:
Aisku, pilvo putima jauciusiandien 13 d po ovitreles, ryt 14 d bus. Daugiau atrodo jokiu simptomu nejauciu...
O tai testukų neturit? Jum jau net normaliai ryškų rodyt gali 🤭
Baikštukė parašė:
O tai testukų neturit? Jum jau net normaliai ryškų rodyt gali 🤭
O Jus 14 d. Po ovitreles daretes hcg kraujo tyrima? Ir jau rode?
Tėja123 parašė:
O Jus 14 d. Po ovitreles daretes hcg kraujo tyrima? Ir jau rode?
12 d po man testas vaiduokliavo jau, 13 ryškesnis buvo, 14 dar ryškesnis. Jei norisi ir įdomu tikrai testus galima gadinti 14 dpo nebūtinai kada gyd sakė. Man 14 d po jau hcg rodė
Baikštukė parašė:
12 d po man testas vaiduokliavo jau, 13 ryškesnis buvo, 14 dar ryškesnis. Jei norisi ir įdomu tikrai testus galima gadinti 14 dpo nebūtinai kada gyd sakė. Man 14 d …
Supratau aciu labai uz atsakymus! Ryt manau ryte pasidarysiu nt