Birute1111 parašė:
Sveikos merginos. Šiandien pasidariau hcg. Aš laukiuositaigi trečias ciklas su letrozole buvo lemtingas
![]()
sveikinu. kiek folių turėjot?
Birute1111 parašė:
Sveikos merginos. Šiandien pasidariau hcg. Aš laukiuositaigi trečias ciklas su letrozole buvo lemtingas
![]()
sveikinu. kiek folių turėjot?
Birute1111 parašė:
![]()
sveikinu na ir naujienos!!!
saugokite save.
burbė. parašė:
sveikinu. kiek folių turėjot?![]()
Bijau dėkoti už sveikinimus, kad tik kas nenutiktų ;) Turėjau 3 gražius folius. Ginekologė davė 10 iš 10 balų. Beje stimuliacija buvo su Letrozole(Femara) ir Gonaliu. Matyt tas derinys ir padėjo. Taigi merginos nenuleiskit rankų. Skleidžiu virusą
Birute1111 parašė:
Bijau dėkoti už sveikinimus, kad tik kas nenutiktų ;) Turėjau 3 gražius folius. Ginekologė davė 10 iš 10 balų. Beje stimuliacija buvo su Letrozole(Femara) ir Gonali…
Sveikinimai! Svarbiausia pozityvios mintys. Ilsėkitės ir saugokit save.
Sveikos, kaip džiugu prisijungus skaityti geras naujienas! Sveikinimai, kas jau laukia savo stebukliukų :oro-buckis:vis kirba mintis, kad gal ir mum pasiseks, kam dar neoasisekė, reikia tik tikėti ir nenuleist rankų, kad ir kaip atrodytų neįmanoma
Man ši stimuliacija ketvirta, tik šį kartą letrozole ir gonaliu skatino, tai labai daug folikulų užauginau, gydytoja sakė turiu 5 ir visi tinkamo dydžio
nd atlikti, laukiam kas bus
Sveikos, kaip džiugu prisijungus skaityti geras naujienas! Sveikinimai, kas jau laukia savo stebukliukų :oro-buckis:vis kirba mintis, kad gal ir mum pasiseks, kam dar neoasisekė, reikia tik tikėti ir nenuleist rankų, kad ir kaip atrodytų neįmanoma
Man ši stimuliacija ketvirta, tik šį kartą letrozole ir gonaliu skatino, tai labai daug folikulų užauginau, gydytoja sakė turiu 5 ir visi tinkamo dydžio
nd atlikti, laukiam kas bus
romantikaa parašė:
Sveikos, kaip džiugu prisijungus skaityti geras naujienas! Sveikinimai, kas jau laukia savo stebukliukų:oro-buckis:vis kirba mintis, kad gal ir mum pasisek…
Man būtent tokia stimuliacija ir padėjo. Tik turėjau 3folius nusiteikit optimistiškai ;)
Birute1111 parašė:
Man būtent tokia stimuliacija ir padėjo. Tik turėjau 3foliusnusiteikit optimistiškai ;)
Tai būtų tikras stebuklas, nes 3 metus laukiam be jokių rezultatų.. o kas svarbiausia visi tyrimai atlikti ir jokių konkrečių bėdų tiek man, tiek vyrui neranda.
Kur tik nueisi, vis kartoja, kad esi sveika, viskas vyksta ir jau jau šį mėnesį tikrai bus, bet ir vėl sulaukiu tik mm, o vaikelio labai labai trokštame ir laukiame