Ievokslis parašė:
Nežinau kodėl paskyrė Gonalį daršiaip šeštadienį arba sekmadienį pas ginę, nežinau kada priims dar.
kad geriau išsistimuliuotų manau
Ievokslis parašė:
Nežinau kodėl paskyrė Gonalį daršiaip šeštadienį arba sekmadienį pas ginę, nežinau kada priims dar.
kad geriau išsistimuliuotų manau
daliuk parašė:
Labas vakaras,
Turiu klausimą dėl progesterono. Man jį paskyrė pradėti gerti kitą dieną po Ovitre…
anksti. pvz šį ciklą aš ovitrelę leidausi penktadienį o prg pradėjau vartot pormadienį. ov po ovitrelės vyksta maždaug 12-36 kartais 48 val.
Burburbur parašė:
anksti. pvz šį ciklą aš ovitrelę leidausi penktadienį o prg pradėjau vartot pormadienį. ov po ovitrelės vyksta maždaug 12-36 kartais 48 val.
O jūs leidotės vakare? Tai gal tada palaukti ir gerti ne kitą, o dar kitą dieną po Ovitrelio?
daliuk parašė:
Labas vakaras,
Turiu klausimą dėl progesterono. Man jį paskyrė pradėti gerti kitą dieną po Ovitre…
Man reikia leistis penktadieni o progrsterona nuo sekmadienio
daliuk parašė:
O jūs leidotės vakare? Tai gal tada palaukti ir gerti ne kitą, o dar kitą dieną po Ovitrelio?![]()
As leidausi 5h vakaro
Burburbur parašė:
As leidausi 5h vakaro
As 9 val ryte?
LatteMachiato parašė:
Merginos, vakar susileidau ovitrelle 9val bet iki siol nieko nejauciu... o ketvirtadieni lb maude pilva ir nugara... ar galejo ov ivykt ketvirtad man? Kas tada jei …
as kai susileidau ovitreli irgi nieko nejutau kaip matai rezultatas yra