Bedtime parašė:
Deja , su laukiau mmm diena anksciau;(
Pas mus šeimoje įsisuko virusas kažkoks, pačiu netinkamiausiu metu..
Bedtime parašė:
Deja , su laukiau mmm diena anksciau;(
Pas mus šeimoje įsisuko virusas kažkoks, pačiu netinkamiausiu metu..
Sveikos, turiu tokį keistą klausimą, tai jei kam pasirodys kvaila ar juokinga, tiesiog apeikit jį ;)
Šiandien susileidau pirmą kartą gyvenime ovitrelę. Gydytoja šiaip sakė iki savaitgalio pastoti yra galimybė, bet dėl nd nieko nesakė ir aš po to jau nespėjau paklausti. Ar bandyt darytis ot kad pagautumėm išovuliavusį folį ar turit kokių patarimų kaip jums gydytojai pataria?
Popytė parašė:
Sveikos, turiu tokį keistą klausimą, tai jei kam pasirodys kvaila ar juokinga, tiesiog apeikit jį ;)
Sveikute , pvz man gyd. Kai susileidau 20d. Ovitreli ryte 9 val. Pasake kad pati svarbiausia diena yra 21d. Ir tada kas 2 diena 5 kartai turi gautis , bet mes ta svarbiausia diena 21d. Pasistengėme ir ryte ir vakare, nežinau ar tai padėjo , bet pastojau iš pirmo karto po ovitrelio įleidimo , mums čia buvo šokas, stebuklas😍☺️
Laimuska22 parašė:
Sveikute , pvz man gyd. Kai susileidau 20d. Ovitreli ryte 9 val. Pasake kad pati svarbiausia diena yra 21d. Ir tada kas 2 diena 5 kartai turi gautis , bet mes ta sv…
Ačiū labai!🙏❤ tikėsim Jūsų planeliu ir tikiuosi pavyks pagauti🙏❤
Bet tai kas antrą dieną penki kartai tai čia gaunasi 10dienų, negi ne per vėlu būna..? Aš irgi šiandien 9:00 susileidau, tai vadinas rytojus mum svarbiausias☺🥰
Popytė parašė:
Ačiū labai!🙏❤ tikėsim Jūsų planeliu ir tikiuosi pavyks pagauti🙏❤
Bet tai kas antrą dieną penki kartai tai čia gaunasi 10dienų, negi ne per vėlu būn…
Nu gaunasi 10d. Bet jo tokia metodika , kuri pasiteisino☺️ Linkiu kad pasisektų ☺️
Tarp kitko mes dar naudojome lubrikanta, kuris padeda pastoti, tai gal irgi prisidėjo kad vyro turtas greiciau pasiektu tikslą ☺️😁
Magicgirl7 parašė:
Man irgi sake po suleidimo ovitreles uz 36 valandu bus ovuliacija, tai gyd. Sake ta diena kai suleidai namu darbai, tada sekancia vakare labai svarbi, ir poto po 2 …
Mes viska darem taip pat. Ovitrele susileidau diena ,vakare jau ot sviete,bet jauciau kad kita diena vyko OV. Deja Nd Darem 3d is eiles
Sveikos merginos sakykit gal kuriai taip buvo?
Augino folikulus su lerrozole, uzaugini iki 22mm(11cd). Ovitrellio neleido nes pirma stimuliacija ir norejo pasiziureti gal sprogs pats savaime. Vakar nuejau antram echo. Viskas ok folikulas sprogo issiliejo tas skysti kaip kad turi butu,bet....
Kiauselaste taip ir liko subliuskusio folikulo vidui prisikabinus.
Gines pasakymas buvo hmmm net nznau kaip cia tai yra...
Sako kita cikla sprogdinsim su ovitreliu.
Tai klausimas toms mergaitems kurioms gal taip buvo ar kai susprogdina su ovitrelle folikula tada jau iseina ir kiauselaste ar vistiek niekas nepadejo?
Tuek daug vilciu dejau i si cikla :/
mantvyde.j parašė:
Sveikos merginossakykit gal kuriai taip buvo?
Augino folikulus su lerrozole, uzaugini iki 22mm(11cd). Ovitrellio neleido nes pir…
Labas rytas na laaabai idomi situacija, ne, bent jau man, niekad neteko su tuo susidurti
tai o kokie veiksmai dabar laukia? Tiesiog sulaukti mmm ir bandyt iš naujo?
Merginos, aš su tokiu klausimu, tos, kurios testavotės ir žiūrėjot kaip pasišalina ovitrelle, ar buvo pasitaikę tokių atvejų, kad jau kaip ir NT neberodo, o sekančią dieną kažkas čiut ryškiau šmėžuoja???