Nareee parašė:
Labas rytas , cia jau tikras vaiduoklis sveikinimai 😉
Darysiuos testus dar ir stebesiu ar ryskeja. Krauja pasidaryti dabar sunkoka, tai nzn bandysiu tiketi testais. ☺️ Tikiuosi pacio geriausio, o testas toks jau antra diena. 🤞🏻
Nareee parašė:
Labas rytas , cia jau tikras vaiduoklis sveikinimai 😉
Darysiuos testus dar ir stebesiu ar ryskeja. Krauja pasidaryti dabar sunkoka, tai nzn bandysiu tiketi testais. ☺️ Tikiuosi pacio geriausio, o testas toks jau antra diena. 🤞🏻
Soliamio parašė:
Sveikos, pasidariau siandien testa. 10.15 buvo IUI, 10.14 ovitrelle, o siandien paskutine utrogestan tablete vakare. 🧐 Kaip galvojat ar jau galima tiketis, kad sis …
Aš manau užkibo ☺️
T_anzania parašė:
Sveikutes! Jungiuosi i planuojanciuju gretas ;) snd buvau pas gydytoja uzaugino viena 19 mm foliuka, ryt ovitrelle...uch.. ieskaukompanijos, kad neisvaziuotu protel…
isvazuos tas protelis, na man karts nuo karto jis pavazineja itariu, kad nuo vartojamu hormonu ir bendrai nuo proceso.. tad nusiteikit viskam
man ovitrelle buvo 20d., 21d IUI ir laukiu kitos savaites..
Laimuska22 parašė:
Aš manau užkibo ☺️
Tikiuosi❤️ siandien maudimas prasidejo, o pries tai visiskai nieko, jokiu pojuciu nebuvo. 🤔
Soliamio parašė:
Darysiuos testus dar ir stebesiu ar ryskeja. Krauja pasidaryti dabar sunkoka, tai nzn bandysiu tiketi testais. ☺️ Tikiuosi pacio geriausio, o testas toks jau antra …
Kraujolabaratorija priims jus paskambinkite uzsirasykite ;)
Nareee parašė:
Kraujolabaratorija priims jus paskambinkite uzsirasykite ;)
Ačiū, uzsiregistravau. 🌸 Gal zinote ar ten greit atsakyma pateikia? 🧐
Soliamio parašė:
Ačiū, uzsiregistravau. 🌸 Gal zinote ar ten greit atsakyma pateikia? 🧐
Greitai iki 15 val ;)
Soliamio parašė:
Sveikos, pasidariau siandien testa. 10.15 buvo IUI, 10.14 ovitrelle, o siandien paskutine utrogestan tablete vakare. 🧐 Kaip galvojat ar jau galima tiketis, kad sis …
Soliamio parašė:
Tikiuosi, vyras dar labai atsargiai ziuri.O kiek jus laiko naudojot prg ir kada jau ejot pas gyd? 🤔
Aš paskambinau 15d po ovitrelės ir užrašė savaitės bėgyje iškart, progesterono negalima jokiais būdais nutraukti, reikia tęsti, kad nepabėgtų.
Soliamio parašė:
Suuuper! Sveikinimai!!
Aš 10.15 ovitrelle leidausi, bet progesterono ovules skyrė tik nuo 10.17 vartot, tai likusios dar 3 ovulės, bet jau nurašiau ciklą, nes šešėliukai neryškėja
Zydryniene parašė:
Suuuper! Sveikinimai!!![]()
Aš 10.15 ovitrelle leidausi, bet progesterono ovules skyrė tik nuo 10.17 vartot, t…
Dar nedekosiu :)🌸 Pridaviau krauja, lauksiu atsakymu. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻