Gal123 parašė:
Kiekvienai skirtingai valosi.. jau perskaiciau visa tema![]()
Na palauksiu dar keleta dienu ir tada jau bandysiu daryti testus![]()
Man asmeniškai 10d dar rodė, bet 12 jau nebe..
Gal123 parašė:
Kiekvienai skirtingai valosi.. jau perskaiciau visa tema![]()
Na palauksiu dar keleta dienu ir tada jau bandysiu daryti testus![]()
Man asmeniškai 10d dar rodė, bet 12 jau nebe..
Gal123 parašė:
Kaip jums sekas? Kada testukus darysites?
Oj as tai cia ne prie ko, likus nuo anskciau 😅 man geguze stimuliacija padare be jokiu tyrimu.. bet biocheminis buvo tik ir issivale savaime.. Tai dabar ramiai darausi tyrimus, renku viska ir eisiu i kita klinika manau, nebent ivyktu stebuklas ir pastociau pati, siaip man kai sugeriau letrozole nespejo suleist ovitreles, savaime ivyko ov, ir dabar pasidariau paziuret prg 7dpo tai ivykus savaime, gal sis ciklas bus tas pagaliau, nors turbut dar reiks palaukt dabar 10dpo, bandysiu kesti iki kitos savaites, nes man ir su tuo biocheminiu 10dpo nieko nerode, o tik 14ar 15🤷🏼♀ kantrybes visoms 🤗
kristina90 parašė:
Oj as tai cia ne prie ko, likus nuo anskciau 😅 man geguze stimuliacija padare be jokiu tyrimu.. bet biocheminis buvo tik ir issivale savaime.. Tai dabar ramiai dara…
O jum ar nustate priezasti del ko nepastojat? Is kokio miesto esat ?
Gal123 parašė:
O jum ar nustate priezasti del ko nepastojat? Is kokio miesto esat ?![]()
Tai policistines kiausides turbut labiausiai koja kisa, nes daznai turiu anovuliacinius ciklus 14-18 dienu, dabar siek tiek reciau jau, neaisku nuo ko 🤷🏼♀ Tada tth buvo aukstas gan bet normose jei neplanuociau nestumo, nusimusiau iki tobulo pastojimui. Pasidariau AFS tyrimus pas Abraiti, laukiu atsakymo. kita sav vaziuosim pas genetikus. Tada jau su visu situ paketu (hormonu tyrimais, genetiniais ir AFS) zadam keliaut i kita klinika mes Vilniuj gyvenam, bet tiek pas Abraiti tiek genetinius darysim Kauno klinikose. Tai bus matyt, aisku visad laukiu stebuklo bes bus kaip bus
Gal123 parašė:
Linkiu, kad ivyktu Kaledinis stebuklas![]()
Mes bandom pirma cikla, tyrimai visi geri.. tik nutraukus kontraceptikus, neaugo f…
O jus pas ka lankotes jei nepaslaptus? Jums ir to paties linkiu
Sveikos, po viso skausmo pilvo geriant letrozole (5mg nuo 5cd) ir po viso kraujavimo trukancio 12dienu, ultragarsas parode gimda ir folius kurie kaip pacioj ciklo pradzioj... keletas 6mm foliu, gleivines nera.
Kas cia galejo but, gal kas susidure? Progesteronas 11cd rodo 6. Ar gali but kad ovuliacija dar tik bus, kad pradejus vaistus organizmas turejo priprasti del to ir kraujavo?