kristina90 parašė:
Matai kai biocheminis buvo irgi rode, bet siandien mano galva smarkiai paryskejas, tai tikiuosi viskas gerai![]()
siunciu visoms virusiuka
![]()
Gaudom
Kaip smagu, tyliai sveikinu
kristina90 parašė:
Matai kai biocheminis buvo irgi rode, bet siandien mano galva smarkiai paryskejas, tai tikiuosi viskas gerai![]()
siunciu visoms virusiuka
![]()
Gaudom
Kaip smagu, tyliai sveikinu
Gal123 parašė:
Mano antros dienos juostele blankesne uz pirmostai turbut ovitrelle salinasi... labai gaila, kad nepavyko
![]()
O jus ta pati testa daret? Dar nenurasykit, pakartokit dar, maza kas, as kartociau ryt ar poryt manau
As einu rytoj pas ginekologe, bet tik delto kad taip sutapo nes uzsirasius pas savo poliklinikos ginekologe, buciau prasius siuntimo pas vaisingumo spec i klinikas.. Tai dabar tiesiog gal pasnekesiu. Tai tik penkta savaite dabar jei skaiciuociau nuo praejusiu menesiniu. Pozymiu net nezinau, maudzia siek tiek man desine kiauside delto bijau ar tikrai vietoj yra, ir maudzia kairi papa 🤦♀️😂 nesuprantu, tik ji viena, suprasciau abu o dabar tik viena, nezinau kas cia su manim darosi 🤦♀️😂 o daugiau nieko, skrandis sustojas, atrodo ka suvalgau tai stovi jau trecia diena, bet nei pykina nei bloga, tai nezinau ar cia susyja
burburburbuliukas parašė:
Ar yra tokiu moteru kuriu organizmas nereagavo i letrozole? Ar kas susidure su false-positive ovuliacijos testais naudojant letrozole? Internete anglu kalba randu i…
Skaičiau forume tikrai, kad ne vienai buvo taip, kad nereagavo kiaušidės į stimuliaciją ;) man aną mėn. pačiai išaugę buvo 2 folikulai su Letrozole, bet šį ciklą kai nesistimuliuoju, 8 c.d gydytoja matė 2 folikulus dominuojančius, tai klausimas ar aną ciklą vaistai pastimuliavo išaugti 2 folius ar būtų ir savaime 2 išaugę🤷♀️
Gal123 parašė:
Labas. Turiu klausimuka![]()
Ar tos kurios planuojate, einate i konsultacijas su vyrais?
Pirma kart ejau su vyru, bet kadangi konsultacijos uztrukdavo iki 15 min, o jam reikedavo atsiprasyti is darbo, tai nusprendziau, kad eisiu viena. :))
Soliamio parašė:
Pirma kart ejau su vyru, bet kadangi konsultacijos uztrukdavo iki 15 min, o jam reikedavo atsiprasyti is darbo, tai nusprendziau, kad eisiu viena. :))
Aš irgi du kartus ejau su vyru. O paskui viena.