Natalyteaa744 parašė:
Sveikos.kas gere letrozole nors ovuliacija ir vykdavo?pakako vieno karto pavartot?
Vartojau 2 ciklus, jokio kibimo
Natalyteaa744 parašė:
Sveikos.kas gere letrozole nors ovuliacija ir vykdavo?pakako vieno karto pavartot?
Vartojau 2 ciklus, jokio kibimo
Natalyteaa744 parašė:
Labas,
Vartojau 1 ciklą, jokio kibimo.
kristina90 parašė:
Pasidariau krauja, hcg 158, prg 42pagal menesines atitinka, daugiau ir nelabai galetu but dar, ypac kad velyvesne implantacija, nes 9dpo nt buvo baltutelis, …
Kaip laikotes ?
Gal123 parašė:
Kaip laikotes?
Augam po truputi vakar pasidariau krauja, padvigubejo hcg graziai, truputi neramu buvo kai uzvakar testa padariau ir jis atrode siek tiek blankesnis nei pries 2dienas darytas, bet kadangi kraujas taip graziai auga tai nebedarysiu tu testu :)) pirmadieni kartosiu krauja, ir tada jau tik po savaites
Kaip jus? Darysit kita stimuliacija?
AsSaSG parašė:
Sveikos! Griztu po persileidimo. Kada vel pradejot gert lettozole? Iskart sekanti cikla? Ar palauket? O gal kas naturaliai bandet ir pavyko? Aciuu
Labas, aš taip pat po persileidimo. Mes bandėme naturaliai. Gydytoja sake, kad pradeti po 6mėn., tačiau tikrai neklausėm jos. Pasikonsultavus su kita gine sakė sulaukti pirmų mėnesinių ir toliau kibti į darbus, tad taip ir padarėm..
Izolete parašė:
Labas, aš taip pat po persileidimo. Mes bandėme naturaliai. Gydytoja sake, kad pradeti po 6mėn., tačiau tikrai neklausėm jos. Pasikonsultavus su kita gine sakė sula…
Uzuojauta jums..
Mes irgi nelauksim, prisilaukem, metu jau daug man. Ar ilgai lauket menesiniu? Ar normaliai ir prasidejo kita men?