Natalyteaa744 parašė:
O blemba.man tai jau verkti norisi🥺 nusipirkau e vitamina .skaiciau kad gleivine storina kazkiek,tai pagersiu.lauksiu mm.ir gersuu vel letrozole sake ir vel pas ja …
Nenusiminkit, man pavyko tik po 6 stimuliacijos
Natalyteaa744 parašė:
O blemba.man tai jau verkti norisi🥺 nusipirkau e vitamina .skaiciau kad gleivine storina kazkiek,tai pagersiu.lauksiu mm.ir gersuu vel letrozole sake ir vel pas ja …
Nenusiminkit, man pavyko tik po 6 stimuliacijos
Soliamio parašė:
Nenusiminkit, man pavyko tik po 6 stimuliacijos![]()
O kodel visas kitas nepavyko?🤔
Natalyteaa744 parašė:
Na nezinau, man turbut jau tas sielvartas praejo, nes nepavyskta pastoti 3 metus, bus 5 stimuliacija, atlikta laporoskopija, o kiek vitaminu gerusi, tai net neisivaizduojat.😀 bedu neranda, man didziausias ramstis yra vyras, jis labai stipriai mane palaiko. Nepavykta, tai nepavyksta, sako kitas kartas gal pavyks ir pan.
O jums stiprybes, esu tos nuomones, kad niekas nevyksta be priezasties!🤍
Labai jus suprantu.. vakar pradejome 5 stimuliacija, antra karta su letrozole vaistais, ziuresim kas bus. Kiekviena karta po nesekmes nusvyra rankos, verkiu visa diena, bet tik ateina naujas menuo ir vel stengiuosi susiimti ir bandyti is naujo. Pirmiausia turbut reikia susitvarkyti mintis ir tik tada laukimas bus lengvesnis
Natalyteaa744 parašė:
Tai vat kad neiseina susitvarkyt tų minciu.atrodo pasimirsta viskas planuoji toliau,tada nepasiseka ir vel nesamoniu pilna galva🥶🥶
Tokiais atvejais labai padeda psihologai nereikia apie jos pamirst ir geditis, pati lankiausi
Magicgirl7 parašė:
Tokiais atvejais labai padeda psihologainereikia apie jos pamirst ir geditis, pati lankiausi
![]()
Pritariu, as irgi lankiausi pas psichologa
Natalyteaa744 parašė:
Tai vat kad neiseina susitvarkyt tų minciu.atrodo pasimirsta viskas planuoji toliau,tada nepasiseka ir vel nesamoniu pilna galva🥶🥶
Labuka, na koki tolimesni zingsniai jusu dabar? mes jau darysime IUI