Selija parašė:
Gal galite man parašyti į a. ž.? Nes man kažkodėl neissiuncia žinutės. Ačiū.
atrašiau
Selija parašė:
Gal galite man parašyti į a. ž.? Nes man kažkodėl neissiuncia žinutės. Ačiū.
atrašiau
Sveikos, turiu likusius clostilbegyt ir ovitrelio po vieną pakuotę, pakuotės nepradėtos, tabletės iki kitų metų galioja, ovitrelis visą laiką šaldytuve stovėjo (kaip ir priklauso), bet galioja iki gegužės, gal kažkam praverstų? Kadangi man nebereikės perleisčiau pigiau nei pati mokėjau 🙂
O geras, bet tema yra tokia 😁 man kaip tik gydytoja išrašė šiuos vaistus. Sake gal daugiau foliu augs, Au letrozole augo 1 folis. Bet šiuo metu dar negersiu ir neskatinsiu (dar emociškai nepasiruošus). Kokie šalutiniai nuo šou tablečių? Informacinis lapelis tai gąsdina 😵💫😵💫😵💫
Šarlotė@ parašė:
O geras, bet tema yra tokia 😁 man kaip tik gydytoja išrašė šiuos vaistus. Sake gal daugiau foliu augs, Au letrozole augo 1 folis. Bet šiuo metu dar negersiu ir nesk…
Matyt šalutiniai kiekvienai labai skirtingai pasireiškia, linkiu, kad jums niekaip nepasireikštų 😉 man būdavo karščio bangos ir pradėjus gerti po kelių dienų pasireikšdavo tokia depresyvi nuotaika, ne iškart supratau kad tai dėl vaistų, bet kadangi stimuliavom kurį laiką tai pradėjau pastebėti jog kas mėnesį kartojasi
AnnaMarija parašė:
Matyt šalutiniai kiekvienai labai skirtingai pasireiškia, linkiu, kad jums niekaip nepasireikštų 😉 man būdavo karščio bangos ir pradėjus gerti po kelių dienų pasire…
Na man ir nuo letrozole emocijos šokinėjo, buvo gana bjaurus du mėnesiai. Todėl dabar ir neskubu pradėti trečios stimuliacijos. Nes praėjęs mėnuo kai padariau pertrauka nuo stimuliacijos, buvo kažkokia atgaiva sielai. Tai dar turiu pasiruošti sekanciai stimuliacijai. Nors vaistus jau nusipirkau. Bet dar palauksiu gal net du ciklus. Noriu atsigauti pilnai, nes stresas tikrai nepriduoda sekmes rezultatui 😔
Sveikos, pradėsiu pirmąją stimuliaciją su clostilbegyt. Nepavyksta pastoti beveik 2 metus, buvo vienas pastojimas bet nesivystantis. Tai tikiuosi, kad pagelbės stimuliacija. Šiek tiek bijau hiperstimuliacijos, bet gyydtoja sakė, kad 50 mg. per dieną, 5 dienas tikrai neturėtų to sukelti. Taip pat turiu migreną, tad įdomu ar yra kam panaši situacija? Gal pasidalinsite savo patirtimi?
Rufina parašė:
Sveikos, pradėsiu pirmąją stimuliaciją su clostilbegyt. Nepavyksta pastoti beveik 2 metus, buvo vienas pastojimas bet nesivystantis. Tai tikiuosi, kad pagelbės stim…
Sveiki,
man 2 tabletės per parą 5 dienas hiperstimuliacijos nesukėlė, vartojau 2 ciklus. Dėl migrenos, deja, nepasisakysiu.
Linkiu didžiausios sėkmės bei teigiamo testo!