Orphean parašė:
Linkiu pasisekimo
Man daktarė surašė santykiauti kas antrą dieną matau 🤔
Matyt nuo gydytojos priklauso... Sėkmės ir jums 🤞😊
Orphean parašė:
Linkiu pasisekimo
Man daktarė surašė santykiauti kas antrą dieną matau 🤔
NerGa parašė:
O jums gydytoja patarė dėl dažnumo? Infernete rašo, kad galima kasdien
Orphean parašė:
O jums gydytoja patarė dėl dažnumo? Infernete rašo, kad galima kasdien
Taip, mum gydytoja viską papasakojo, kada turi būtinai 🥰 tai mums taip gavosi kai suleido vaistus aš į darbą išvažiavau (naktine pamaina) tai gavosi automatiškai kaip gydytoja liepė, dar i daugiau🤣
Sveikos, nežinau ant kiek aktyvi ši grupė, tik šiandien ją suradau. norejau jūsų pasiklausti, turejau pirma stimuliacija, ir gydytojas liepė po ovitrelle susileidimo tureti santykius kitos dienos vakare, tada kita diena vėl ir po to kas 2-3d iki NT testo gadinimo. Mano klausimas, kaip jums santykiai, o ypač vyrams? Nes turejau naudot progesterono zvakutes ryte ir vakare, ie aišku tu išskyrų pilna, bet mano vyrui po keliu kartu pradėjo deginti slapinantis, pasitikrinus pas urologa nieko nerado.
Na nemanau jog kazkas turėtų kenkti vyrui, kitokiu atveju nesakytų daktarai daryt kažką 😀 pasakykit ar ir kazkas turejo tokiu problemu? Ar cia man tik taip? 🤦🏻♀️
Utopija parašė:
Sveikos, nežinau ant kiek aktyvi ši grupė, tik šiandien ją suradau. norejau jūsų pasiklausti, turejau pirma stimuliacija, ir gydytojas liepė po ovitrelle susilei…
Sveika! Man jau buvo 2 ovuliacijos stimuliacijos, bet zinokite nieko panasaus nepastebejome..
Lena321 parašė:
Sveika! Man jau buvo 2 ovuliacijos stimuliacijos, bet zinokite nieko panasaus nepastebejome..
Kadangi manau nepavyko pirmoji stimuliacija ir reikes tuoj pradet antra, pasikonsultuosiu dar su Gricium ir paklausiu ar gali taip but ir ką daryt...
Sveikos 1 stimuliacija,ovuliacijos indukcijos. P. mėn.: 2024.03.26. Stmuliuojama nuo 5 -os m.c.d. Letrozoliu 2,5 mg. Ovitreli 250 mikrogr.2024.04.06
ovuliacijos indukcijos.P. mėn.2024.04.25, Vag. echo: endometras - 10 mm, kairė kiaušidė su fol. 19 mm diametro; dešinė kiaušidė - 36x25 mm, su fol. 5mm, 7mm diamtero. Nepastojo po I stimuliacijos .II ciklas-Klomidai 100 mgx1 -5d, TVE: endometro 11mm- Itipo. Abiejose kiaušidėse po fol.19mm diametro, 1karta kiekviena diena santykiavom po suleidimo ovitreles iki mm neapsivaisino, dabar 2stimuliacija paliko savieigai be sprogduko tai duok dieve pavyktu sikart nes ziuriu cia 10stimuliaciju kaikurioms prireikia as galvojau iki 4 stimuliacijos ir tada jau dirbtinai
Kuciukas parašė:
Sveikutės 😊🌸 norėjau pasiklausti po ovitreles susileidimo kurios nekantrios kada darėtes nėštumo testa iš kraujo (HCG), ta diena kai gydytojas ir sakė ar kas ir ank…
Labas. tada kada gydytoja ir nurodė, nes visa savaite anksčiau jums dar gali būtu otriveles likučių ir suklaidinti atsakymą
Lauri19 parašė:
Labas. tada kada gydytoja ir nurodė, nes visa savaite anksčiau jums dar gali būtu otriveles likučių ir suklaidinti atsakymą
Dėkoju ! na lauksime geru žinių 🙈❤️